Πέρες: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες»

Σέρχιο Πέρες

i

©Red Bull

Πέρες: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:00 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 04:03 - 29.07.2023

Ο Σέρχιο Πέρες μίλησε στον πρώην αστέρα των αγώνων αντοχής, Τομ Κρίστενσεν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις κατατακτήριες δοκιμές του βελγικού γκραν πρι.

Οι κατατακτήριες δοκιμές κύλησαν πολύ καλά για τη Red Bull, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος της διαδικασίας και ο Σέρχιο Πέρες κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του grid για τον αγώνα της Κυριακής (30/7). 

Ωστόσο στον αγώνα της Κυριακής ο Πέρες θα έχει την ευκαιρία να εκκινήσει από την πρώτη σειρά του grid, όπου θα είναι στη δεύτερη θέση δίπλα από τον οδηγό της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ. 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Μεξικανός οδηγός στον πρώην αστέρα των αγώνων αντοχής, Τομ Κρίστενσεν τόνισε στο πόσο δύσκολες ήταν οι κατατακτήριες: «Πολύ δύσκολες συνθήκες. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα με τα ενδιάμεσα ελαστικά. Πιστεύαμε ότι θα στεγνώσει πιο πολύ και πιο γρήγορα αλλά πήρε αρκετή ώρα. Ακόμα και στο τέλος, στο Q3, ήταν πολύ δύσκολα σε κάποια σημεία, όπως στις στροφές 8 και 9. Αλλά ήταν καλό αποτέλεσμα. Είναι κρίμα που δεν περάσαμε τον Σαρλ (Λεκλέρ) αλλά στο τέλος πιστεύω ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σε δύσκολες συνθήκες». 

Ποινή για τον Μάγκνουσεν - Την γλίτωσαν οι Χάμιλτον και Άλμπον
FORMULA 1

23:05 - 28.07.2023

Ποινή για τον Μάγκνουσεν - Την γλίτωσαν οι Χάμιλτον και Άλμπον

Οι αγωνοδίκες μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών του βελγικού γκραν πρι είχαν πολύ δουλειά, καθώς τιμώρησαν τον Κέβιν Μάγκνουσεν της Haas με ποινή τριών θέσεων στον αγώνα της Κυριακής (30/7), ενώ οι Λιούις Χάμιλτον και Άλεξ Άλμπον την γλίτωσαν.

Ο αγώνας αύριο αρχίζει στις 16:00 ώρα Ελλάδας.