Ο Μπαστιανίνι στην κορυφή των χρόνων με ρεκόρ πίστας στη δεύτερη ημέρα στη Σεπάνγκ

Ενέα Μπαστιανίνι

i

©Red Bull

Ο Μπαστιανίνι στην κορυφή των χρόνων με ρεκόρ πίστας στη δεύτερη ημέρα στη Σεπάνγκ

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:51 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 08.02.2024

Ο Ενέα Μπαστιανίνι σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Σεπάνγκ, κάνοντας ρεκόρ πίστας.

Στη δεύτερη ημέρα των χειμερινών δοκιμών του MotoGP στη Σεπάνγκ της Μαλαισίας, ο Ενέα Μπαστιανίνι της Ducati ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. 

Ο Ιταλός φαίνεται να έχει προσαρμοστεί καλύτερα στην Ducati του 2024, σημειώνοντας το 1:57.134, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ γύρου της πίστας. 

Στη 2η θέση βρέθηκε ο Χόρχε Μάρτιν της Pramac, ο οποίος στη πρώτη ημέρα δοκιμών στη Σεπάνγκ είχε τον ταχύτερο χρόνο, ενώ στη 3η θέση κατετάγη ο Μπραντ Μπίντερ της KTM, σχεδόν δύο δέκατα πίσω από τον πρώτο Μπαστιανίνι.

Στην τέταρτη θέση συναντάμε την Aprilia του Αλέις Εσπαργκαρό, με τον Ισπανό αναβάτη να αφήνει πίσω του στην 5η θέση τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Πέκο Μπανάια. 

Ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο παρά τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε έφερε την GP23 της ομάδας του Βαλεντίνο Ρόσι στην 6η θέση της τελικής κατάταξης. 

Στην 8η θέση ήταν ο πρωταθλητής του Moto2, Πέδρο Ακόστα της GasGas, ο οποίος στη πρώτη ημέρα δοκιμών εντυπωσίασε, σημειώνοντας τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. 

Μία θέση πιο πίσω, ένατος ολοκλήρωσε το τεστ ο Μάρκο Μπετζέκι, ενώ την τελική δεκάδα συμπλήρωσε ο Ζοάν Μιρ της Honda. 

Οι δοκιμές στη Σεπάνγκ της Μαλαισίας θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (8/2), πριν ομάδες και αναβάτες ταξιδέψουν στο Κατάρ για τις τελευταίες δοκιμές στις 19-20 Φεβρουαρίου. 

Tags: