Ο Ραούλ Φερνάντεθ έκανε την έκπληξη στα δεύτερα δοκιμαστικά του Κατάρ

Ραούλ Φερνάντεθ

i

©Red Bull

Ο Ραούλ Φερνάντεθ έκανε την έκπληξη στα δεύτερα δοκιμαστικά του Κατάρ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:45 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 27.11.2023

Μεγάλη έκπληξη είχαν τα ελεύθερα δοκιμαστικά του Κατάρ, καθώς ο Ραούλ Φερνάντεθ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο.

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίστηκε η δράση στο γκραν πρι του Κατάρ του MotoGP. Ταχύτερος στα δεύτερα και κρίσιμα δεύτερα δοκιμαστικά ήταν ο Ραούλ Φερνάντεθ, ο οποίος σημείωσε το 1:52,843 στο τέλος της 60λεπτης διαδικασίας και πήρε την πρώτη θέση. 

Πίσω από τον Ισπανό αναβάτη βρέθηκε ο εντυπωσιακός Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο της Gresini Ducati, ενώ στη 3η θέση κατετάγη ο Μάβερικ Βινιάλες, του οποίου ο ταχύτερος χρόνος διαγράφηκε. 

Στη 4η θέση ήταν ο Μπραντ Μπίντερ με την KTM, ενώ η Aprilia RS GP του Αλέις Εσπαργκαρό συμπλήρωσε την τελική πεντάδα. 

Ο Λούκα Μαρίνι της Mooney VR46 βρέθηκε στην 6η θέση, μπροστά από τον διεκδικητή του τίτλου Χόρχε Μάρτιν της Pramac Ducati. Μάλιστα ο Ισπανός επωφελήθηκε από τις κίτρινες σημαίες που ακύρωσαν πολλούς χρόνους άλλων αναβατών.

Στην 8η θέση ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022, Πέκο Μπανάια με την εργοστασιακή Ducati, ενώ ο Αογκούστο Φερνάντεθ της GasGas κατέλαβε την 9η θέση. 

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Μαρκ Μάρκεθ της Repsol Honda, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται μαζί με τον αδελφό του, Άλεξ στη Gresini Ducati.  

Η δράση στο γκραν πρι του Κατάρ του MotoGP συνεχίζεται το Σάββατο (18/11) με τις κατατακτήριες δοκιμές που είναι προγραμματισμένες για τις 14:40 ώρα Ελλάδος.

Tags: