Απαγορεύτηκαν οι… πολλές επαφές του Ραλφ Σουμάχερ με την οικογένεια του αδερφού του, Μίκαελ: «Έχουν τον δικό τους τρόπο»

Απαγορεύτηκαν οι… πολλές επαφές του Ραλφ Σουμάχερ με την οικογένεια του αδερφού του, Μίκαελ: «Έχουν τον δικό τους τρόπο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:33 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 03.11.2023

Ο Ραλφ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι δεν έχει πολλές επαφές με την οικογένεια του αδερφού του.

Ο Ραλφ Σουμάχερ, αδερφός του θρυλικού πιλότου της Formula 1, αποκάλυψε ότι δεν έχει κοντινές σχέσεις με την οικογένεια του Μίκαελ. Ο Ραλφ Σουμάχερ υπήρξε πιλότος στη «Μέκκα» του μηχανοκίνητου αθλητισμού για δέκα χρόνια, από το 1997 μέχρι το 2007.

Ο 48χρονος σήμερα Γερμανός εργάζεται ως παρουσιαστής για τη Formula 1 στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Bunte, δεν έχει κοντινές επαφές με την οικογένεια του αδερφού του.

«Δυστυχώς, μερικές φορές η ζωή δεν είναι δίκαιη», δήλωσε ο Ραλφ όταν ρωτήθηκε για την επαφή με την οικογένεια του αδελφού του. «Είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτούμε», συμπλήρωσε.

Ο Ραλφ δήλωσε ότι θα είναι πάντα εκεί αν κάποιος από την οικογένεια χρειαστεί κάτι. «Όταν βλέπω τα παιδιά του, την Τζίνα-Μαρία και τον Μικ, η καρδιά μου χαμογελάει», σημείωσε σχετικά. «Αν κάποιος από την οικογένεια ζητάει τη συμβουλή μου, είμαι εκεί. Αυτοί πάνε το δικό τους δρόμο», ανέφερε.

Αυτή είναι σήμερα η ζωή της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ

«Σαν φυλακισμένη» ζει τα τελευταία δέκα χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ, σύζυγος του θρυλικού πιλότου της Formula 1 όπως υποστήριξε ο Έντι Τζόρνταν οικογενειακός φίλος των Σουμάχερ. Η 54χρονη γυναίκα δεν έχει φύγει από το πλευρό του συζύγου της μετά το ατύχημα που είχε στις Άλπεις.

Έσπασε τη σιωπή του ο δικηγόρος της οικογένειας του Σουμάχερ: «Ο λόγος που δεν αποκαλύπτουμε την κατάσταση της υγείας του»
FORMULA 1

19:09 - 29.10.2023

Έσπασε τη σιωπή του ο δικηγόρος της οικογένειας του Σουμάχερ: «Ο λόγος που δεν αποκαλύπτουμε την κατάσταση της υγείας του»

Ο Φέλιξ Νταμ, δικηγόρος της οικογένειας Σουμάχερ από το 2008, αποκαλύπτει το νομικό πλαίσιο για την προστασία της σιωπής του Μίκαελ, σχεδόν 10 χρόνια μετά το ατύχημά του.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι το 2013. Η οικογένειά του έχει κρατήσει εντελώς μυστική την κατάσταση της υγείας του και δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τον θρυλικό πιλότο που βρίσκεται υπό ιατρική επιτήρηση στο σπίτι του, στη Γενεύη. Ο Έντι Τζόρνταν είχε στην κατοχή του την ομάδα της Formula 1, που έκανε το ντεμπούτο του στη «Μέκκα» του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Σουμάχερ και παραμένει κοντά στην οικογένεια.