Θύμα ληστείας ο Σάινθ - Έκλεψαν το ρολόι του και αυτός τους κυνήγησε (vid)

Κάρλος Σάινθ

i

©Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images

Θύμα ληστείας ο Σάινθ - Έκλεψαν το ρολόι του και αυτός τους κυνήγησε (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:44 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 05.09.2023

Ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari έπεσε θύμα ληστείας το απόγευμα της Κυριακής (03/09), με τους ληστές να κλέβουν το πανάκριβο ρολόι του.

Ο Κάρλος Σάινθ δεν μπόρεσε να χαρεί το πρώτο του φετινό βάθρο στη Formula 1, καθώς λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στη πίστα της Μόντσα, είδε ληστές να του αφαιρούν το πανάκριβο ρολόι του. 

Σύμφωνα με τη «Sun» ο οδηγός της Ferrari αντέδρασε άμεσα και πήρε στο κυνήγι τους ληστές, με τον Ισπανό εν τέλει να καταφέρνει να πάρει πίσω το ρολόι του. Όσον αφορά το ρόλοι του Σάινθ ήταν της γνωστής εταιρίας Richard Mille, με τη συνολική του αξία να αγγίζει τα 600.000 ευρώ. 

Βίντεο από τη σκηνή δείχνουν την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν άνδρα ενώ ο Σάινθ φαίνεται λίγο πιο μακριά να στέκεται όρθιος, να ακουμπάει με τα χέρια του στα γόνατά του, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του 14ου αγωνιστικού τριημέρου της Formula 1.

Θυμίζουμε πως τον Απρίλιο του 2022, τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν επειδή έκλεψαν το ρολόι του ομόσταβλου του Σάινθ στη Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ στο Βιαρέτζιο. Σε εκείνη την περίπτωση, οι ληστές είχαν ποζάρει ως θαυμαστές που ήθελαν μια selfie με τον Μονεγάσκο. Ο οδηγός της McLaren, Λάντο Νόρις, του έκλεψαν το ρολόι Richard Mille, αξίας 145.000 ευρώ, αφού παρακολούθησε τον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ. 

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη, είχαμε ένα ατυχές συμβάν χθες στο Μιλάνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά και πως αυτό θα το θυμόμαστε μόνο ως μια δυσάρεστη μικρή ιστορία», έγραψε ο Σάινθ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Ο Φερστάπεν «κλέβει» ένα ρεκόρ από τον Φέτελ και απειλεί να πάρει άλλο ένα
FORMULA 1

20:54 - 05.09.2023

Ο Φερστάπεν «κλέβει» ένα ρεκόρ από τον Φέτελ και απειλεί να πάρει άλλο ένα

Ο Μαξ Φερστάπεν πέτυχε τη 10η συνεχόμενη νίκη του στη φετινή σεζόν της Formula 1 στη πίστα της Μόντσα και έχει ήδη μόλις 47 νίκες στη καριέρα του σπορ. Μάλιστα ο Ολλανδός έσπασε το ρεκόρ του Σεμπάστιαν Φέτελ και πλέον κυνηγάει άλλο ένα.

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν χθες, την αστυνομία του Μιλάνου για την πολύ γρήγορη παρέμβασή της και για όλα τα μηνύματά σας», κατέληξε ο Ισπανός πιλότος.