Ο Κάλενς επέστρεψε στο Περού και ο κόσμος τον υποδέχθηκε σαν «σταρ»! (vid)

Αλεξάντερ Κάλενς

i

PrtScr

Ο Κάλενς επέστρεψε στο Περού και ο κόσμος τον υποδέχθηκε σαν «σταρ»! (vid)

Κώστας Τόπας 12:06 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 12.03.2024

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ταξίδεψε στο Περού, για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και ο κόσμος τον υποδέχθηκε σαν σταρ!

Για την ΑΕΚ αυτό που είχε την μεγαλύτερη σημασία στην πρεμιέρα των Play Offs μέσα στην Λαμία, ήταν να ξεκινήσει βάζοντας τους τρεις βαθμούς στο «σακούλι» της. Και τελικά το έκανε, καθώς η Ένωση ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χάρη στα γκολ των Κάλενς (45+2'), Πόνσε (68') και Λιβάι Γκαρσία (88', 90+3') πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας με 4-0 και ανέβηκε στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Πλέον, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα διακόπτεται για τρεις εβδομάδες και οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση στις 31 Μαρτίου (20:30) για το ντέρμπι της 2η αγωνιστικής των Play Offs, κόντρα στον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ταξίδεψε ήδη στο Περού, για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, καθώς ο στόπερ της ΑΕΚ κλήθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή Χόρχε Φοσάτι για τα δύο φιλικά παιχνίδια, με τη Νικαράγουα στις 22 Μαρτίου και τη Δομινικανή Δημοκρατία στις 26/3. Το Περού είχε αιτηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της αναβολής της δεύτερης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League, να βρίσκεται νωρίτερα ο Κάλενς στη χώρα του. Μετά τη νίκη στη Λαμία, ο Ματίας Αλμέιδα απάντησε θετικά και έτσι ο Κάλενς αναχώρησε.

Ο άνθρωπος πίσω από το μπλουζάκι - σαμουράι του Αλμέιδα στο Sportal: «Όταν τον συνάντησα, από την υπερένταση θα μπορούσα να περπατήσω μέχρι το Σούνιο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:54 - 12.03.2024

Ο άνθρωπος πίσω από το μπλουζάκι - σαμουράι του Αλμέιδα στο Sportal: «Όταν τον συνάντησα, από την υπερένταση θα μπορούσα να περπατήσω μέχρι το Σούνιο»

Ο Δ.Χ γνωστός ως darkside_R21 συνάντησε τον Ματίας Αλμέιδα και του χάρισε ένα μπλουζάκι με τη μορφή του Αργεντινού προπονητή ως σαμουράι. Ο φίλος της Ένωσης μίλησε στο Sportal για την αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και το συναπάντημά του με τον Αργεντινό προπονητή.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον 31χρονο στόπερ της ΑΕΚ συγγενικά πρόσωπα αλλά και πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου που του επιφύλασσαν μια αποθεωτική υποδοχή.