Ο Ελ Κααμπί σκόραρε σε έκτο σερί ματς με τον Ολυμπιακό - Ποιος ήταν ο προηγούμενος που το είχε κάνει (vids)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

Αγιούμπ Ελ Κααμπί/©Intime

Ο Ελ Κααμπί σκόραρε σε έκτο σερί ματς με τον Ολυμπιακό - Ποιος ήταν ο προηγούμενος που το είχε κάνει (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:38 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 29.02.2024

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο υπέγραψε μία ακόμη νίκη του Ολυμπιακού, σκοράροντας παράλληλα για έκτος σερί ματς με τους «ερυθρόλευκους». Με αυτόν τον τρόπο ο Μαροκινός φορ ισοφάρισε την επίδοση του Καρίμ Ανσαριφάρντ που είχε τη σεζόν 2017-18.

Δεύτερο σερί ματς που ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη με ανατροπή, έχοντας μάλιστα και τις δύο φορές ως πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), γύρισε τούμπα και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, χαρίζοντας το «τρίποντο στους «ερυθρόλευκους» (1-2).

Στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με τον Ντουάρτε στο 33’, αλλά οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 72’ με αυτογκόλ του Τορεχόν και στο 79’ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Ελ Κααμπί.

Ο on fire Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα έφτασε τα 8 γκολ στα τελευταία 6 ματς που έχει αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα: ένα γκολ επί του ΟΦΗ (4-0 εντός), ένα επί της Φερεντσβάρος (1-0 εντός), δύο επί του ΠΑΟΚ (4-1 εκτός), σκόραρε και στη Βουδαπέστη επί των Ούγγρων (1-0 εκτός), δύο με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο (2-1) κι ένα επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (1-2). Μάλιστα, η UEFA τον αποθέωσε μέσω των social media για τα πεπραγμένα του.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ τη σεζόν 2017-18. Σκόραρε σε έξι «κολλητά» ματς που είχε παίξει ο ίδιος, σε μια σειρά επτά αγώνων που είχε δώσει όμως ο Ολυμπιακός (ο Ιρανός φορ απουσίασε στον τρίτο αγώνα, τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πλατανιά).