Η Γιουβέντους απαγόρευσε στον Πογκμπά να ταξιδέψει στο Κατάρ για τον τελικό
i

Πολ Πογκμπά/©Intime

Η Γιουβέντους απαγόρευσε στον Πογκμπά να ταξιδέψει στο Κατάρ για τον τελικό

Κώστας Τόπας 10:45 - 17.12.2022

Η Γιουβέντους δεν επέτρεψε στον Πολ Πογκμπά να ταξιδέψει στο Κατάρ, όσο αναρρώνει από τον τραυματισμό, καθώς τον περιμένουν να επιστρέψει στη δράση πριν από το τέλος της σεζόν.

Ο Πογκμπά υπέστη μυϊκό τραυματισμό ενώ βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του δεξιού γόνατου μετά από ρήξη μηνίσκου, οπότε έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία. Αν και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο Γάλλος μέσος ήθελε να παρευρεθεί στην κερκίδα του «Λουσαΐλ» για τον μεγάλο τελικό.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν ήταν πρόθυμος να καλέσει όλους τους τραυματίες που έχασαν το Μουντιάλ, στο Κατάρ για τον τελικό για να επευφημήσουν τους «τρικολόρ». Ωστόσο, η Γιουβέντους ενημέρωσε τον Πολ Πογκμπά ότι δεν του επιτρέπεται να ταξιδέψει για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο αναρρώνει από τον τραυματισμό, καθώς τον περιμένουν να επιστρέψει στη δράση πριν από το τέλος της σεζόν.

Παρά την απουσία του, ο Πογκμπά έχει εκφράσει τη στήριξή του στην εθνική του ομάδα στα social media, δημοσιεύοντας μηνύματα στήριξης στους συμπαίκτες του.