Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανοίξει πρώτη την κουβέντα για τερματοφύλακα
i

Τσίτσαν Στάνκοβιτς/intime

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανοίξει πρώτη την κουβέντα για τερματοφύλακα

Κώστας Τσίλης 00:50 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:57 - 08.06.2023

Υπάρχει (σοβαρό) ενδεχόμενο να ανοίξει στην ΑΕΚ συζήτηση για την θέση του τερματοφύλακα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει με πρωτοβουλία της Ένωσης

Η αλήθεια είναι πως το θέμα του τερματοφύλακα, δεν το έβαλε στην ατζέντα της δημόσιας κουβέντας η ΑΕΚ για λόγους αγωνιστικούς. Ζήτημα εμπιστοσύνης από τον Ματίας Αλμέιδα είτε στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, είτε στον Γιώργο Αθανασιάδη, δεν τέθηκε ποτέ. Όμως ήταν ο ίδιος ο Αυστριακός τερματοφύλακας, που μετά τον τελικό του κυπέλλου, εξέφρασε σε δηλώσεις του τον προβληματισμό ως προς το πως κύλησε η σεζόν αλλά και για το μέλλον του. 

Προφανώς ο Στάνκοβιτς δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός πως ήταν ο τερματοφύλακας μόνο του κυπέλλου. Ήρθε στην ΑΕΚ πριν από δυο χρόνια με την λογική να είναι βασικός και φυσικά θέλει να είναι βασικός, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό. Όμως σε καμία περίπτωση κανείς και πολύ περισσότερο ο Αλμέιδα, δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό στον Στάνκοβιτς για τη νέα σεζόν. 

Από την άλλη μεριά, ο Αργεντινός τεχνικός εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη και στους δυο τερματοφύλακες που έχει. Και όπως συνέβη και πέρυσι, θα τους δει μέσα στο γήπεδο, θα τους αξιολογήσει μαζί με τον Κάρλος Ρόα και θα κρίνει το ποιος θα πάρει τα γάντια του βασικού κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Ενώ επίσης όπως και πέρυσι, σίγουρα θα επιδιώξει να μοιράσει όσο μπορεί και τον χρόνο. 

Επομένως ο μόνος τρόπος για να ανοίξει στην ΑΕΚ μια κουβέντα για τερματοφύλακα, είναι ένας εκ των δυο και περισσότερο ο Στάνκοβιτς που εξέφρασε έναν προβληματισμό, να θέσει ζήτημα για το μέλλον του. Υπό την έννοια του να φέρει μια πρόταση από ομάδα και τεθεί θέμα παραχώρησης. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ δεν προτίθεται να ανοίξει συζήτηση για τερματοφύλακα αυτό το καλοκαίρι.