Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ - Τι ισχύει

Φίλαθλοι Ολυμπιακού

i

Φίλαθλοι Ολυμπιακού/ ©Intime

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ - Τι ισχύει

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:50 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 01.03.2023

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του ματς με την ΑΕΚ και θα ισχύουν κανονικά, όταν οριστεί εκ νέου.

Το ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης (1/3,20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει 3-0 υπέρ της «Ένωσης» στην «ΟΠΑΠ Αρένα». 

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη χώρα μας κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος. Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά την αναβολή του ματς ενημέρωσε με ανακοίνωση τους φιλάθλους για τα εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για όταν οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

«Μετά την αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, μεταξύ αυτών και της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΕΚ, εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για τα εξής: Τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί οι φίλαθλοι για τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (1/3, 20:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα».

Tags: