Η Έβερτον σε «προχωρημένες επαφές» για την απόκτηση του Ίσκο

Ο Ίσκο

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Η Έβερτον σε «προχωρημένες επαφές» για την απόκτηση του Ίσκο

Sportal newsroom 13:27 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 08.02.2023

Δημοσιεύματα θέλουν την Έβερτον να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ίσκο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ούτε μια νέα προσθήκη δεν έγινε στο ρόστερ της Έβερτον στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει ενίσχυση για την ομάδα του Σον Ντάις.

Παρά τη σπουδαία νίκη που σημείωσε η ομάδα του στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, απέναντι στην Άρσεναλ (1-0), είναι δεδομένο πως ο 51χρονος προπονητής θα ήθελε να έχει περισσότερες ποιοτικές επιλογές στη διάθεσή του, μιας και ακόμα η Έβερτον βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους εκπροσώπους του Ίσκο, προκειμένου ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο «Γκούντισον Παρκ».

Πριν υπάρξει η φημολογία περί Έβερτον, ο Ίσκο βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουνιόν, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη. Εντούτοις, παρότι ταξίδεψε στο Βερολίνο για να περάσει από ιατρικά και να ολοκληρωθεί η συμφωνία, οι εκπρόσωποί του ανέβασαν τις απαιτήσεις τους την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να «ναυαγήσει» η μεταγραφή.

Πρόσφατα, δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας είχε βάλει και τον Ολυμπιακό στο «κόλπο» της απόκτησης του Ίσκο, αναφέροντας πως ο ατζέντης του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, τον έχει προτείνει και στους «ερυθρόλευκους».