H Ριάνα θα εμφανιστεί στο Superbowl (vids)
i

Ριάνα/©INSTAGRAM

H Ριάνα θα εμφανιστεί στο Superbowl (vids)

Ανδρέας Σερεβέτας • 14:26 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η 34χρονη καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του τελικού.

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Ριάνα θα εμφανιστεί στο φετινό Superbowl, που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium της Αριζόνα. To NFL, η διοργανώτρια αρχή του Αmerican Football, καλεί κάθε χρόνο κορυφαίους καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής για να προσδώσει μεγαλύτερη αίγλη στον τελικό. Η Ριάνα παίρνει την σκυτάλη από τους Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και Kendrick Lamar, που συμμετείχαν πέρσι στο αντίστοιχη αθλητική εκδήλωση. 

Η Ριάνα φρόντισε να διαφημίσει την παρουσία της στο παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να πει λέξη. 

Η παραγωγή της παράστασης θα γίνει από την DPS, την Roc Nation, τον Jesse Collins ως εκτελεστικό παραγωγό και τον Hamish Hamilton ως σκηνοθέτη. Ο ιδρυτής της Roc Nation, Shawn "Jay-Z" Carter, δήλωσε: «Η Rihanna είναι ένα ταλέντο της γενιάς της, μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες με κάθε της βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Μπαρμπέιντος και έγινε μία από τις πιο εξέχουσες καλλιτέχνες όλων των εποχών. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και στην ψυχαγωγία.»

Η Ριάνα έγινε μητέρα τον Μάιο, φέροντας στον κόσμο τον γιο της. Το πρώτο της παιδί. Πριν από λίγους μήνες επέστρεψε στο προσκήνιο μετά από απουσία έξι χρόνων. 

Τον Οκτώβριο του 2022 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Lift Me Up» που θα είναι το soundtrack της επερχόμενης ταινίας της Marvel «Wakanda Forever».

H Ριάνα έκανε ήδη διαφημιστική φωτογράφιση για τον τελικό, φορώντας ρούχα αθλητικής εταιρείας. Η επανεμφάνιση της γίνεται στον κατάλληλο χώρο. Το Superbowl είναι ο κορυφαίος αγώνας στον κόσμο σε σχέση με τα έσοδα που προκύπτουν από διαφημίσεις και χορηγικές συμφωνίες. Ο τζίρος των νόμιμων στοιχημάτων ξεπερνά κατά πολύ οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Επίσης είναι ο τελικός με την μεγαλύτερη τηλεθέαση εντός και εκτός Αμερικής. Είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη από εμπορικής πλευράς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ριάνα ενδέχεται να έχει στο πλευρό της τον 50 cent. Σε λίγες ημέρες θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα. 

Tags: