Η σύζυγος του Φεντερίκο Βαλβέρδε δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα μετά τη δήλωση του Άλεξ Μπαένα

Φεντερίκο Βαλβέρδε

i

©printscreen

Η σύζυγος του Φεντερίκο Βαλβέρδε δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα μετά τη δήλωση του Άλεξ Μπαένα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 14:40 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Μίνα Μπονίνο, η σύντροφος του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε, δημοσίευσε ένα μήνυμα αφού αποκαλύφθηκε ότι ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα, υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία μετά από την φερόμενη επίθεση.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Βιγιαρεάλ, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φαίνεται να περίμενε στο πάρκινγκ του γηπέδου τον Άλεξ Μπαένα για να τον χτυπήσει. Ο λόγος της επίθεσης ήταν τα λόγια του Μπαένα προς τον Ουρουγουανό παίκτη, ο οποίος ισχυρίζεται πως του έβρισε τον αγέννητο γιό.

Στη δήλωση που έκανε ο Μπαένα, εξηγεί τι συνέβη από τότε που ο Ουρουγουανός τον πλησίασε μετά τον αγώνα στο πάρκινγκ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Τον Φεβρουάριο, η Μίνα Μπονίνο, είπε ότι πίστευαν πως είχαν χάσει το παιδί τους προτού διαπιστωθεί από περαιτέρω εξετάσεις ότι το μωρό τους ήταν υγιές. Η Μπονίνο δημοσίευσε κι αυτή με τη σειρά της ένα μήνυμα για το συγκεκριμένο θέμα:

«Φανταστείτε ότι όταν είστε έγκυος 14 εβδομάδων, σας λένε ότι το παιδί σας δεν πρόκειται να γεννηθεί, ότι συνοδεύεται από μια τρισωμία ασύμβατη με τη ζωή, ότι μπορείτε να επιλέξετε να τερματίσετε την εγκυμοσύνη ή περιμένετε για επεμβατικές εξετάσεις όπου τα αποτελέσματα χρειάζονται περισσότερο από ένα μήνα… 

Φανταστείτε ότι είστε έτοιμοι να εξηγήσετε ότι πρόκειται να γεννήσετε ένα νεκρό παιδί, ότι η ανάρρωση είναι γρήγορη και ότι σε δύο ή τρεις μήνες μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά. Φανταστείτε ότι στο μεταξύ τα κοινωνικά δίκτυα μου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους γιατί φημολογείται ότι έχασα μια εγκυμοσύνη, ενώ δεν το ήξερα ακόμη. Φανταστείτε από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου ότι έφτασαν τα οριστικά αποτελέσματα ότι είμαι στο κρεβάτι μου, ξαπλωμένη κάθε μέρα, κυοφορώντας ένα μωρό που ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Φανταστείτε το κεφάλι μου και τι έπρεπε να υπομείνω. 

Ποτέ δεν υποκινήσαμε βία σε καμία στιγμή. Λυπάμαι που δεχτήκατε απειλές, τις οποίες λαμβάνω και εγώ, αλλά είναι μακριά από τα χέρια μου. Ποτέ δεν εξήγησα σε βάθος πόσο κακοί ήταν αυτοί οι δύο μήνες αβεβαιότητας. Θέλω να μείνω ήσυχος, δεν θέλω να σταθώ στο θέμα, αλλά παρακαλώ. Μετά από όλα όσα περάσαμε, το γεγονός ότι πρέπει να διαβάσω ότι εκμεταλλευτήκαμε μια ατυχία με πληγώνει. 

Υπάρχει ένας Θεός που τα βλέπει όλα, που ξέρει την πραγματικότητα και είμαστε ήρεμοι, αλλά ανοίγουν μια πληγή που δεν έχει καν κλείσει γιατί μέχρι να γεννηθεί το μωρό δεν θα έχω ηρεμία. Υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπεραστούν, δεν πάνε όλα στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι όλα δίκαια στη ζωή. Υπάρχουν όρια. Και το όριο φτάνει στον άμεσο πόνο που μπορεί να προκαλέσει κάποιος. Και δεν είμαι εκπρόσωπος κανενός.

 Μεταφέρω τον πόνο ΜΟΥ και αν υπάρχει κάποιος που δεν βγαίνει να μιλήσει σήμερα είναι γιατί δεν θέλει να ξαναζήσει αυτό που συνέβη και αντίθετα θέλει να τελειώσει αυτό το συντομότερο δυνατό. Η οικογένεια είναι πάντα μπροστά από όλα. Και το έλεγα πάντα, το ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο σημαντικό από τα πιο σημαντικά πράγματα. Η ανταμοιβή μας είναι ότι η εγκυμοσύνη συνεχίζεται καλά και ΠΟΤΕ δεν θα εκμεταλλευόμασταν μια τέτοια κατάσταση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».