Το μήνυμα της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη με… σιωπή!

Ιωαννίδης - Βουλγαράκη

i

© Intime

Το μήνυμα της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη με… σιωπή!

Την στήριξή της για τον Φώτη Ιωαννίδη, μετά τα σενάρια περί ελέγχου ντόπινγκ, έδωσε η Ελένη Βουλγαράκη, μέσω ανάρτησής της στα social media.

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, στον έλεγχο που έγινε μετά το παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία. Τα σενάρια δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και το ένα από αυτά αφορούσε τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Θωμαΐδης διέψευσε τα σενάρια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν είναι αυτός ο οποίος βρέθηκε θετικός. «Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει με καμία κύρωση, παρά μόνο ο ποδοσφαιριστής, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Αυτό που θέλω να προσθέσω όμως είναι ότι κυκλοφορεί ένα και μοναδικό όνομα κι αυτό είναι του Φώτη Ιωαννίδη.

Να σας πω ότι επιβεβαιώνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ότι τα δύο δείγματα που ελήφθησαν από τον Φώτη Ιωαννίδη, το πρώτο στην Αθήνα πριν τον αγώνα και ένα μετά στην Τιφλίδα ήταν αρνητικά. Στην Αθήνα ελήφθησαν κι άλλα δείγματα από οκτώ ποδοσφαιριστές και στην Τιφλίδα ελήφθησαν κι από έναν ακόμη ποδοσφαιριστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, μέσω ανάρτησής του έδωσε επίσης απάντηση στις εν λόγω φήμες και δήλωσε πως: «Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

Στο πλευρό του παίκτη στάθηκε και η αγαπημένη του, Ελένη Βουλγαράκη, μέσω μίας φωτογραφίας που ανέβασε στα social media. Αυτή δεν συνοδεύτηκε από κάποια λεζάντα παρά μόνο με τη... σιωπή ενός emoji.

© Intime