Ισπανικά ΜΜΕ: «Δύσκολη περίπτωση για τη Σεβίλλη ο Παυλίδης»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Δύσκολη περίπτωση για τη Σεβίλλη ο Παυλίδης»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:23 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 04.04.2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στη λίστα της Σεβίλλης, αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση οικονομικά για τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεδομένα είναι περιζήτητος.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, με 27 γκολ στην Eredivisie και στο UEFA Europa Conference League την τρέχουσα σεζόν, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η Σεβίλλη είναι μία από τις ομάδες που τον έχει στη λίστα της. Στην ισπανική ομάδα η γραμμή επιθετικών θ’ αλλάξει πλήρως για την επόμενη σεζόν και τα τοπικά ΜΜΕ στέκονται στον διεθνή άσο.

Αναλυτικά στο ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρεται:

«Το όνομα του Παυλίδη ακούγεται έντονα, αλλά η μετακίνησή του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» δεν είναι απλή υπόθεση.

Μετά την κακή φετινή πορεία, έχει παρθεί απόφαση γι’ ανανέωση στη Σεβίλλη και η διοίκηση επιδιώκει να δώσει πνοή και στην επίθεση.

Ο τεχνικός διευθυντής Βίκτορ Όρτα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά προκύπτους δυσκολίες για τη μεταγραφή.

Με τους Ράφα Μιρ και Εν-Νεσίρι, ο σύλλογος έπρεπε να αναζητήσει πιο προσιτές επιλογές για να ενισχύσει τη γραμμή των επιθετικών. Ο Μαριάνο Ντίαζ ήταν πρώτη υπογραφή, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Δεδομένης αυτής της κατάστασης, οι Ρομέρο, Βελίθ, εντάχθηκαν στην ομάδα, αλλά η αβεβαιότητα για την επόμενη σεζόν παραμένει.

Τόσο ο Ρομέρο, όσο και ο Εν-Νεσίρι διανύουν τον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους, ενώ οι Ντίαζ και Μιρ θ’ αποχωρήσουν από την ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Βίκτορ Όρτα έχει δείξει ξανά ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο Έλληνας επιθετικός, με 27 γκολ στην Eredivisie και στο UEFA Europa Conference League, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο, η υψηλή τιμή του, μεταξύ 15-18 εκατ. ευρώ, τον καθιστά μια περίπλοκη επιλογή για τη Σεβίλλη».