Οι Τούρκοι επικαλούνται δήλωση του Μασούρα για ραντεβού με την Τράμπζονσπορ

Γιώργος Μασούρας

i

©Intime

Οι Τούρκοι επικαλούνται δήλωση του Μασούρα για ραντεβού με την Τράμπζονσπορ

Κώστας Τόπας 10:35 - 20.04.2024

Τη στιγμή που η Τράμπζονσπορ διαψεύδει ότι θα ασχοληθεί περαιτέρω με τον Γιώργο Μασούρα, τουρκικό δημοσίευμα επικαλείται δήλωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Την Παρασκευή (19/04) η Τράμπζονσπορ με ανακοίνωσή της διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια του τουρκικού Τύπου που θέλουν τον Γιώργο Μασούρα στα υπόψιν για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα από την Τραπεζούντα σε ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Έλληνα εξτρέμ του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο φινάλε της σεζόν.

«Οι ισχυρισμοί σε κάποια ειδησεογραφικά sites και λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα στον σύλλογό μας δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Ο σύλλογός μας δεν έχει μεταγραφικά σχέδια για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ωστόσο, παρά την διάψευση της Τράμπζονσπορ για τον Γιώργο Μασούρα, τουρκικό δημοσίευμα επικαλείται δήλωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, η «Fanatik» τονίζει ότι ο 30χρονος Έλληνας διεθνές εξτρέμ έχει συναντηθεί ήδη με την τουρκική ομάδα και πως οι συζητήσεις ήταν θετικές.

«Ναι, έκαναν πρόταση για το τέλος της σεζόν. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν θετική. Θα δούμε τι θα γίνει», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Fanatik», η οποία επικαλείται δήλωση του Γιώργου Μασούρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γιώργου Μασούρα βρίσκεται στη λίστα της Τράμπζονσπορ, καθώς τόσο πέρυσι όσο και το καλοκαίρι του 2022 είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού.

Τη φετινή σεζόν, ο Γιώργος Μασούρας έχει καταφέρει σε 46 συμμετοχές που έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις, να πετύχει εννέα τέρματα και να μοιράσει επτά ασίστ. Συνολικά στη πενταετή θητεία του στους «ερυθρόλευκους» ήδη κάνει 256 εμφανίσεις κι έχει σκοράρει 56 γκολ και μοιράσει 32 ασίστ.