Μοράτα: «Αν το πάρει η Ισπανία, θα πάω το Χρυσό Παπούτσι στον Εμπαπέ με ποδήλατο»
i

Άλβαρο Μοράτα/©Intime

Μοράτα: «Αν το πάρει η Ισπανία, θα πάω το Χρυσό Παπούτσι στον Εμπαπέ με ποδήλατο»

Κώστας Τόπας 13:32 - 05.12.2022

Ο Άλβαρο Μοράτα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι θα αντάλλαζε το Χρυσό Παπούτσι και θα το πήγαινε στον Κιλιάν Εμπαπέ ο ίδιος με ποδήλατο αν ήταν να κατακτήσει η εθνική Ισπανίας το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ισπανία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαρόκου την Τρίτη (06/12) ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ενας από τους πρωταγωνιστές της Ισπανίας είναι ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος μετράει τρία γκολ και μία ασίστ σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Μιλώντας στην «AS», ο 30χρονος στράικερ τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική διάκριση, αλλά στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

«Αν χρειαστεί, μπορώ να μάθω σε όλους τους συμπαίκτες μου πώς να παίζουν τον τερματοφύλακα. Η ευθύνη είναι όλων μας και κανείς δεν θα θυμάται τίποτα αν δεν τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός της Ατλέτικο για να απαντήσει στη συνέχεια σχετικά με το θέμα του Χρυσού Παπουτσιού κι αν θα το έδινε στον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Θα πήγαινα με ποδήλατο το Χρυσό Παπούτσι στη Γαλλία με αντάλλαγμα να γίνει η Ισπανία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια», κατέληξε ο Ισπανός επιθετικός.