Μπενζεμά: Το επίτευγμα του Γάλλου που δεν είχε πετύχει κανείς στη Ρεάλ Μαδρίτης

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo By Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Μπενζεμά: Το επίτευγμα του Γάλλου που δεν είχε πετύχει κανείς στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:16 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 22.02.2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά διανύει μία ακόμα φανταστική σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και τα ρεκόρ του διαδέχεται το ένα το άλλο.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι «on fire» και τη φετινή σεζόν. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί από κάποιους τραυματισμούς ως τώρα αλλά αυτοί δεν αποτελούν τροχοπέδη από το να κάνει πράγματα και θαύματα για ακόμη μια χρονιά με τη φανέλα της «Βασίλισσας». 

Ο 35χρονος φορ το βράδυ της Τρίτης (21/2) στο «Άνφιλντ» έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Λίβερπουλ για την νοκ-άουτ φάση του Champions League. Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε δύο φορές δίχτυα στο 55' και στο 67' και διαμόρφωσε το τελικό 2-5 υπέρ των «μερένχες». 

Τα έξι ρεκόρ που έσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ στους «16» του Champions League (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

11:21 - 22.02.2023

Τα έξι ρεκόρ που έσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ στους «16» του Champions League (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με επική ανατροπή επικράτησε της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με 5-2 και έκανε μεγάλο άλμα πρόκρισης στους «8» του Champions League. Η νίκη αυτή συνδυάστηκε με έξι ρεκόρ για τη «Βασίλισσα».

Με αυτό τον τρόπο ο Γάλλος επιθετικός σκοράρει σε 18 συνεχόμενες σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κάτι ανάλογο έχει πετύχει μόνο ο Λιονέλ Μέσι

Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ κανείς στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 35χρονος φορ έχει βρει δίχτυα και στις έξι διοργανώσεις που συμμετέχει η «Βασίλισσα». Ο Γάλλος έχει συνολικά 18 γκολ σε 24 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν. 

Αναλυτικά τα κατορθώματα του Γάλλου ως τώρα: 

2 γκολ στο Champions League 

11 γκολ στη La Liga 

1 γκολ στο Ουέφα Σούπερ Καπ

1 γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

1 γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας

2 γκολ στο Σούπερ Καπ Ισπανίας