Ο λόγος που άφησαν τον Νουσρέτ να αγγίξει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κύπελλου (vids)
i

Μέσι και Νουσρέτ/IG:nurs_et

Ο λόγος που άφησαν τον Νουσρέτ να αγγίξει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κύπελλου (vids)

Κώστας Τόπας 14:05 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 22.12.2022

Σάλος προκλήθηκε μετά το γεγονός ότι ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ άγγιζε ανενόχλητος το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πίεζε τον Λιονέλ Μέσι να φωτογραφηθεί μαζί του.

Μετά την απονομή του τροπαίου στην Αργεντινή, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ έσπευσε να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία με τον «Pulga» κι αφού πρώτα τον πίεσε και τον τράβηξε από το χέρι στη συνέχεια τον έπεισε να φωτογραφηθούν μαζί.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς ο Νουσρέτ μπήκε ανενόχλητος ανάμεσα στους Αργεντινούς, πιάνοντας μάλιστα και το πιο βαρύτιμο τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Εικόνες που δεν άρεσαν καθόλου στο φίλαθλο κοινό. 

Γιατί ο Μέσι επιλέγει και πάλι Παρί!
LIGUE 1

11:12 - 22.12.2022

Γιατί ο Μέσι επιλέγει και πάλι Παρί!

Βέβαιη θεωρούν οι Γάλλοι την επέκταση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Παρί, για ακόμα έναν χρόνο. Οι λόγοι που οδηγούν τον «Πούλγκα» σε παραμονή στην «Πόλη του φωτός».

Ο Τούρκος σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα social media, αφού θεωρήθηκε πως εισέβαλλε απρόσκλητος στους πανηγυρισμούς της αποστολής της Αργεντινής. Πάντως, για όλα αυτά φαίνεται πως υπάρχει εξήγηση...

Ο Νουσρέτ είναι πολύ καλός φίλος του Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος διατελεί χρέη προέδρου της FIFA. Λίγες εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ινφαντίνο επισκέφθηκε ένα από τα εστιατόρια του Τούρκου σεφ κι εκεί οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν σχετικά με την μεγάλη διοργάνωση.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο «Salt Bae» δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τον Ινφαντίνο να απολαμβάνει το φαγητό στο Ντουμπάι, αποδεικνύοντας ότι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.