Ο Μέσι ανακηρύχθηκε επίτιμος πολίτης του Φούνες στη Σάντα Φε (vid)
i

Μέσι/©Twitter

Ο Μέσι ανακηρύχθηκε επίτιμος πολίτης του Φούνες στη Σάντα Φε (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:58 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Το μήνυμα του Αργεντινού GOAT στον κόσμο πριν επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης στην Αργεντινή πριν επιστρέψει στη Γαλλία για να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο θριαμβευτής του Μουντιάλ στο Κατάρ έλαβε μία ιδιαίτερη τιμητική διάκριση από τους κατοίκους της περιοχής που βρίσκεται το σπίτι του. Ο δήμαρχος του Φούνες, στη Σάντα Φε, τον ανακήρυξε επίτιμο πολίτη, γεγονός που χαροποίησε αρκετά τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Σε σημείο που έκρινε σωστό να στείλει μήνυμα για να τους ευχαριστήσει. 

Ο Μέσι αναφέρει τα εξής: «Στέλνω τον χαιρετισμό μου στους ανθρώπους του Φούνες, στο Ροζάριο γενικά. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που που δείχνουν πάντα. Ειδικά αυτή τη στιγμή, από τότε που επέστρεψα από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ζητώ συγγνώμη γιατί είναι δύσκολο να σας ευχαριστήσω προσωπικά όλους. Είμαι για λίγες μέρες εδώ μαζί με την οικογένεια και φίλους και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Όμως σας ευχαριστώ για την αγάπη. Είθε η χρονιά να τελειώσει καλά και εύχομαι ό,τι καλύτερο για την επόμενη». 

Με τη σειρά του ο δήμαρχος του Φούνες πρόσθεσε: «Επέλεξε την Αργεντινή για να παίξει και το Φούνες για να ζήσει. Έκανε όλους τους Αργεντινούς πολύ χαρούμενους. Τον ευχαριστούμε για όλα».