Ο Μέσι, η Αντονέλα και οι τρεις αστερίες... προανήγγειλαν από το 2019 την κατάκτηση του Μουντιάλ (pic)
i

Μέσι/©Twitter

Ο Μέσι, η Αντονέλα και οι τρεις αστερίες... προανήγγειλαν από το 2019 την κατάκτηση του Μουντιάλ (pic)

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:11 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η φωτογραφία του ζευγαριού από την παραλία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Πολλοί πιστεύουν στην μοίρα και αναζητούν σημάδια για να προβλέψουν το μέλλον. Αρκετοί ψάχνουν στο παρελθόν γι' αυτά προκειμένου να αποδείξουν ότι ένα γεγονός δεν συνέβη τυχαία. Μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου κυκλοφόρησαν διάφορα στοιχεία που έδειχναν ότι ήταν γραμμένο να κατακτήσει η εθνική Αργεντινής το τρόπαιο στο Κατάρ. Τα περισσότερα δεν προήλθαν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας αλλά από κάποιους που τους αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας ή οι συμπτώσεις.  

Ωστόσο πριν από λίγες ώρες η Αντονέλα Ροκούζο, η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter μία φωτογραφία, που έγινε viral και αναζωπύρωσε τα σενάρια για τα παιχνίδια της μοίρας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 16 Ιουλίου του 2019. Το ζευγάρι ήταν αγκαλιά μέσα στη θάλασσα και μπροστά, στα πόδια τους, στο βυθό, βρίσκονταν τρεις αστερίες. Τρία αστέρια όσα είναι πλέον και τα τρόπαια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει κατακτήσει η εθνική ομάδα της Αργεντινής. 

«Συμπτώσεις δεν υπάρχουν», «Το προέβλεψε», «Κάτι ήξεραν εκείνα τα αστέρια» , ήταν μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την φωτογραφία. Η Αντονέλα άναψε «φωτιές» και προφανώς το ζεύγος διασκεδάζει αφάνταστα με όλες τις ιστορίες, ρεαλιστικές και μη, που αφορούν το θρίαμβο στο Κατάρ.