Ολυμπιακός: Η εξήγηση της απόφασης για Νταμπό
i

Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό / © Intime

Ολυμπιακός: Η εξήγηση της απόφασης για Νταμπό

Γιατί ο Μίτσελ αποφάσισε την παραχώρηση του Νταμπό στον Λεβαδειακό.

Στον Λεβαδειακό με τη μορφή του δανεισμού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νταμπό. Ο μέσος του Ολυμπιακού, είναι από τα κέρδη της ομάδας Β’. Είχε μια καλή εικόνα ως τώρα και μάλιστα, έκανε τον Μίτσελ να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία που έγινε στην Εστεπόνα.

Ο κόουτς των Πειραιωτών έχει δει τον Νταμπό να παίζει από κοντά και τον έχει ξεχωρίσει μετά τον Ντόη. Ήταν αυτός που του άρεσε περισσότερο, αλλά δεν ήταν εύκολο αυτή τη στιγμή να βρει χρόνο στην πρώτη ομάδα. Σε ένα κέντρο που δείχνει τόσο γεμάτο και που δύσκολα βρίσκουν χρόνο Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Κασάμι.

Τα όσα γίνονται στο πρωτάθλημα της Superleague 2 δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Αποχώρησαν από το ματς με την Καλλιθέα, βλέπουμε… διάφορα να συμβαίνουν, πάρθηκε έτσι μια απόφαση και για το καλό του Νταμπό. Να πάει στον Λεβαδειακό ως δανεικός, με στόχο να πάρει καλύτερες εμπειρίες. Να είναι στην πρώτη κατηγορία, να νιώσει και ο ίδιος πιο ενεργός. Από τα ερυθρόλευκα της ομάδας Β’, στα πράσινα του Λεβαδειακού, με τον Νταμπό να θέλει να δείξει.

Και ο Μίτσελ φυσικά, άναψε το πράσινο φως γι’ αυτό το δανεισμό. Προτιμά να πάει στο Λεβαδειακό, να πάρει χρόνο, να δείξει εκεί και στη μεγάλη κατηγορία τι αξίζει. Τον πιστεύει πολύ, γιατί και δύναμη έχει, αλλά και καλές κατοχές με την μπάλα. Είναι μέσος που δεν διστάζει να πάει… απέναντι, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Προφανώς και θα λείψει από τον Ολυμπιακό Β’, αλλά όταν πάρθηκε η απόφαση να κατέβει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αυτή η ομάδα, στόχος δεν ήταν να το… κατακτήσει. Έτσι κι αλλιώς, δεν προβιβάζεται, δεν υποβιβάζεται. Στόχος ήταν να βγάλει παίκτες, να δείξουν ότι μπορούν το βήμα παραπάνω. Ο Ντόη, είναι το τρανό παράδειγμα άλλωστε και μάλιστα ο οδηγός για τους υπόλοιπους.