Ο αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ ρίχνει το μπαλάκι στον Ολυμπιακό για Κένεντι

Κένεντι

i

©Intime

Ο αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ ρίχνει το μπαλάκι στον Ολυμπιακό για Κένεντι

Κώστας Τσιακλής 19:55 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 02.08.2023

Ο Φραν Σάντσεθ, στη συνέντευξη τύπου της Βαγιαδολίδ, έκανε δηλώσεις σχετικά με τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κένεντι στον Ολυμπιακό, περιμένοντας όπως είπε, εξηγήσεις απ' το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου της Βαγιαδολίδ, με τη νέα σεζόν να βρίσκεται προ των πυλών, δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην αποτυχία της μεταγραφής του Κένεντι.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Φραν Σάντσεθ, σε σχετική ερώτηση απάντησε χαρακτηριστικά «Περιμένουμε τον Κένεντι, είναι στα χέρια του νομικού τμήματος, ώστε ο Ολυμπιακός να μας στείλει κάτι επίσημο για το τι έχει συμβεί. Πάντως, επιστρέφει στη Βαγιαδολίδ».

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες, παρότι ουσιαστικά είχαν κλείσει τον  27χρονο εξτρέμ, τελικά έκαναν πίσω, καθώς έκριναν ότι δεν βρίσκεται στην πρέπουσα φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα σύμφωνα με την Ισπανική «AS», ο Βραζιλιάνος είναι και υπέρβαρος.

Σε αυτά προστίθεται και το βεβαρημένο ιστορικό τους με τους τραυματισμούς, οι οποίοι τον ανάγκασαν να χάσει τα 2/3 της περσινής χρονιάς και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός, βγαίνει ξανά στην αγορά για απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:16 - 31.07.2023

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω Κένεντι - Ο Ρονάλντο απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή!

Το γεγονός πως η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ έφερε τα πάνω - κάτω στη Βαγιαδολίδ, με τον Ρονάλντο να στέλνει... σπίτι του τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Άλλωστε, ακόμα και στην περίπτωση που θα ερχόταν ο Κένεντι, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έπρεπε να στερηθεί τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον 1-1,5 μήνα καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό. Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν ένα παίκτη έτοιμο να αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League και δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν τον Βραζιλιάνο...