«Θέλει τον Άβιλα ο Ολυμπιακός»

Ο Αλί Άβιλα

i

© PS Youtube

«Θέλει τον Άβιλα ο Ολυμπιακός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:01 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 28.03.2024

Ποδοσφαιριστή της Πούμας φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός, με τον Αλί Άβιλα να βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας σύμφωνα με Μέσο από το Μεξικό.

Μπορεί το παράθυρο των μεταγραφών να απέχει ακόμα, όμως τα σενάρια για ενδεχόμενες μετακινήσεις έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν. Ένα από αυτά φαίνεται πως αφορά και τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνδέεται με τον Αλί Άβιλα της Πούμας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Juafutbol», οι Πειραιώτες αποτελούν μία από τις ομάδες που έχουν στρέψει την προσοχή τους στον 20χρονο σέντερ φορ, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους για τη σεζόν 2023/24.

«Η Πούμας μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά, όμως μερικά από τα κοσμήματά της προσελκύουν το ενδιαφέρον από διεθνείς συλλόγους. Ένας από αυτούς είναι και ο Αλί Άβιλα, ο οποίος εκτός από τη Βαλένθια ενδιαφέρει ήδη και άλλες ομάδες.

Ο 20χρονος φόργουορντ έχει προκαλέσει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Εσπανιόλ, η Σπόρτινγκ Χιχόν και ο Ολυμπιακός», αναφέρει σε πρώτο χρόνο η ιστοσελίδα και στη συνέχεια στάθηκε στη ρήτρα που θα πρέπει να πληρώσει όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, γράφοντας πως:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του Transfermarkt, ότι η ρήτρα του Μεξικανού είναι περίπου 750 χιλιάδες ευρώ, Έτσι, θα είναι πολύ φτηνό για αυτούς να πάρουν ένα μεξικάνικο "στολίδι" με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον».

Όσο για το ποιος είναι ο Αλί Άβιλα, πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει καταγωγή από το Μεξικό και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Ο ίδιος έκανε ντεμπούτο στις 8 Αυγούστου 2021 με τη Ράγια Εξπανσιόν , στο MX Expansion League , αντιμετωπίζοντας την Ατλάντε.

Στις αρχές του ανακοινώθηκε η ένταξή του, ως δανεικός, στην Pumas, ενώ στις 11 Φεβρουαρίου, ο Αλί Άβιλα έκανε το ντεμπούτο του μπαίνοντάς του στο 64ο λεπτό του αγώνα με την Αουριαζούλ. Λίγο αργότερα, ο ίδιος σημείωσε το πρώτο του γκολ.

Για τέταρτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια θα διεξαχθεί τελικός Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο

Για τέταρτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια θα διεξαχθεί τελικός Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χωρίς την παρουσία θεατών, όπως ξεκαθάρισε ο Τάκης Μπαλτάκος το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του νεαρού επιθετικού ακούγεται για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος έχει συνδεθεί ξανά με τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, όταν τότε αγωνιζόταν στη β' ομάδα της Μοντερέι.