Επέμβαση ο Μπερνάρ - Πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης

Μπερνάρ

i

Μπερνάρ/ ©Intime

Επέμβαση ο Μπερνάρ - Πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:02 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 08.03.2023

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μπερνάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του κολικού στο νεφρό. «Αγώνα δρόμου» να προλάβει το πρώτο ματς των play off.

Ο Μπερνάρ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου λόγω του κολικού στο νεφρό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την περασμένη Δευτέρα (6/3) εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος υποβλήθηκε σε επέμβαση. 

Ο Μπερνάρ απουσίασε από το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του «τριφυλλιού» και δεν θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή (12/3) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των «πράσινων» θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-12 ημέρες και θα κάνει «αγώνα δρόμου» να προλάβει τον πρώτο αγώνα των Play off. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με σέντρες και τελειώματα και ολοκληρώθηκε με σουτ. Απών ήταν ο Μπερνάρ λόγω επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση του κολικού στο νεφρό».