Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την προετοιμασία στην Κύπρο
i

ΠΑΟΚ/ⒸIntime

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την προετοιμασία στην Κύπρο

Κώστας Τόπας 14:15 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 30.11.2022

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του στη Θεσσαλονίκη και πλέον ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Κύπρο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Λεμεσό.

Στην Κύπρο θα μεταβεί ο ΠΑΟΚ για τη μετάβασή και πιο συγκεκριμένα στη Λάρνακα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, για την προετοιμασία του.

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο, όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, θα μπουν: οι Κοτάρσκι. Ζ. Ζίβκοβιτ, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα και Μπράντον, ενώ οι Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα επί κυπριακού εδάφους.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 15:45 από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Λάρνακα. Τη Δευτέρα (28.11) στις 14:30 η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Ασντόντ από το Ισραήλ.