«Πυρά» από τον ατζέντη του Μπενζεμά: «Γιατί του ζητούσατε να φύγει τόσο γρήγορα;» (pics)
i

Καρίμ Μπενζεμά/ ©Twitter

«Πυρά» από τον ατζέντη του Μπενζεμά: «Γιατί του ζητούσατε να φύγει τόσο γρήγορα;» (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:59 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 27.12.2022

Ο ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά, Καρίμ Τζαζίρι ρίχνει φως στην αποχώρηση του 35χρονου από την Εθνική Γαλλίας.

Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά, Καρίμ Τζαζίρι. Η αποχώρηση του 35χρονου επιθετικού από την Εθνική Γαλλίας εξελίσσεται σε σίριαλ. Ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ και αποχώρησε από την αποστολή των «τρικολόρ». Μετά το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου γνωστοποίησε την απόσυρση του από τους «μπλε». Βέβαια, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόφαση του μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση αποχώρησης του Ντιντιέ Ντεσάν από τον πάγκο. Ο Καρίμ Μπενζεμά έδειξε πάντως τη δυσαρέσκειά του, καθώς έκανε unfollow σχεδόν όλη την αποστολή της ομάδας.

Τέλος εποχής για τον Καρίμ Μπενζεμά
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

19:10 - 19.12.2022

Τέλος εποχής για τον Καρίμ Μπενζεμά

Αφού βρέθηκε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής του Παγκοσμίου Κυπέλλου που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Μπενζεμά ξεκαθάρισε το μέλλον του αναφορικά με την παρουσία του με τα χρώματα των «πετεινών»

Ο Καρίμ Τζαζίρι κάνει την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση και πετάει σπόντες στον Ντιντιέ Ντεσάν: «Μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του, ο Μπενζεμά έκανε προπόνηση στη Μαδρίτη και μερικές μέρες αργότερα, έπαιξε 30 λεπτά σε ένα φιλικό. Αλλά για το προσωπικό της Γαλλίας δεν ήταν έτοιμος. Συνέχισε να λες ψέματα, η αλήθεια έρχεται». 

«Συμβουλεύτηκα 3 ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση στον Benzema, ότι θα μπορούσε να ήταν σε φόρμα από το R16. Λοιπόν, γιατί του ζήτησες να φύγει τόσο γρήγορα;», συμπλήρωσε. Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια...