Ρόι Κιν και Γκάρι Νέβιλ έπλεξαν το εγκώμιο του Μέσι
i

Κιν/©Twitter

Ρόι Κιν και Γκάρι Νέβιλ έπλεξαν το εγκώμιο του Μέσι

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:46 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι δύο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσταξαν μέλι για την εμφάνιση του Μέσι στον ημιτελικό.

Το αγγλικό κανάλι ITV μετέδωσε ζωντανά την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κροατία, έχοντας ως καλεσμένους για τον σχολιασμό των φάσεων τον Ρόι Κιν, τον Γκάρι Νέβιλ και τον Ίαν Ράιτ. Οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι στον ημιτελικό. 

Ο Κιν ανέφερε: «Ελπίζω πραγματικά ο Μέσι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα στο τουρνουά και στην καριέρα του. Είναι προνόμιο να τον παρακολουθώ να παίζει. Νιώθω πολύ προνομιούχος που τον παρακολουθώ. Ήμουν καλύτερος από τα δύο παιδιά (Ράιτ και Νέβιλ) αλλά αυτό που βλέπουμε εδώ ζωντανά, αυτό που κάνει απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες, είναι εκπληκτικό. 

Πριν από λίγες ημέρες ο Κιν σκόραρε σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Κατάρ ανάμεσα στους απεσταλμένους του ITV και του BBC. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών πήδηξε πάνω από έναν κάδο, γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες και αντιπάλους. Ο Κιν είπε λοιπόν για τον Μέσι: «Υπάρχει κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα. Να πηδήξει πάνω από κάδο όπως έκανα εγώ...». Δείτε ακριβώς τι συνέβη. 

Ο Νέβιλ πρόσθεσε για τον σούπερ σταρ της Αργεντινής: «Το τρίτο γκολ ήταν μία στιγμή ιδιοφυίας».