Ροναλντίνιο - Εμπαπέ - Μέσι: Η τρομερή σύμπτωση πίσω από την Παρί και το Μουντιάλ (pic)
i

Ροναλντίνιο/ ©Twitter

Ροναλντίνιο - Εμπαπέ - Μέσι: Η τρομερή σύμπτωση πίσω από την Παρί και το Μουντιάλ (pic)

Ο Ροναλτίνιο και ο Εμπαπέ σήκωσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο ένα χρόνο μετά την υπογραφή τους στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λιονέλ Μέσι θα τα καταφέρει άραγε;

Μία απίστευτη ιστορία θα έχει ολοκληρωθεί αν ο Λιονέλ Μέσι καταφέρει να σηκώσει το Μουντιάλ του 2022 με την Εθνική Αργεντινής. Η «αλμπισελέστε» βρίσκεται ήδη στους «8» της διοργάνωσης και είναι πολύ κοντά στο να στεφθεί νικήτρια στο Κατάρ. 

Για να φθάσει ως εκεί θα πρέπει να περάσει πρώτα στα προημιτελικά το εμπόδιο της Ολλανδίας. Ο Λιονέλ Μέσι έχει πάρει από το χέρι την εθνική ομάδα της χώρας του και κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Εδώ έρχεται να κουμπώσει και αυτό που αναφέραμε στην αρχή. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ υπέγραψε το 2021 συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κρατήστε το αυτό. Πάμε λίγο πιο πίσω. Το 2001 ο Ροναλντίνιο φόρεσε τη φανέλα των Παριζιάνων. Ένα χρόνο αργότερα θα πανηγύριζε με τη «σελεσάο» το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2017 ο γαλλικός σύλλογος θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Το 2018 η Γαλλία θα στεφθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Μένει να δούμε αν ο Λιονέλ Μέσι θα συμπληρώσει την τριάδα.