Το πρώτο μήνυμα και η φωτογραφία του Χουάνκαρ μετά την επιστροφή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Το πρώτο μήνυμα και η φωτογραφία του Χουάνκαρ μετά την επιστροφή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Ιάσονας Τσίλης 18:59 - 25.11.2023

Το πρόσωπο του ελληνικού πρωταθλήματος τις τελευταίες εβδομάδες, ο Χουάνκαρ, επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επανεμφάνισή του.

Μπορεί να μην πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στο μεγάλο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Χουάνκαρ ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο εκείνης της αναμέτρησης, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και για την ακρίβεια η τύχη του κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έπειτα από ρίψη κροτίδας στο 50’, υπέστη τραυματισμό εξαιτίας του οποίου δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στην εν λόγω αναμέτρηση, εφόσον ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήθελε να τον αξιοποιήσει από τον πάγκο και όχι μόνο αυτό.

Όπως πληροφορούσε η «πράσινη» ΠΑΕ στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση για τις προπονήσεις και τους τραυματίες της ομάδας, ο έμπειρος αμυντικός όχι μόνο δεν μπορούσε να προπονηθεί, αλλά ακόμα κι όταν προσπάθησε να πατήσει χορτάρι, ένιωθε ζαλάδες και αδύναμος να ακουμπήσει μπάλα.

Τελικά, έπειτα από έναν μήνα και πλέον, ο Χουάνκαρ είναι και πάλι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή για το ματς στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Προφανώς, ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, που όλα πήγαν καλά με την υγεία του και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρου, κάτι που φρόντισε να εκφράσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος ανέβασε μία φωτογραφία που κατεβαίνει από το πούλμαν της ομάδας του, ενδεικτικό του μηνύματος ότι επιστρέφει στην αποστολή και το μήνυμά του ήταν απόλυτα λακωνικό, αλλά και σαφές.

«Back», έγραψε ο Ισπανός, λέξη την οποία συνόδευσε και από ένα τριφύλλι.

Δείτε την ανάρτηση του Χουάνκαρ: