Το όνειρο του Χουλιάν Αλβαρες (vid)
i

Ο Χουλιάν Αλβαρες/©Intime

Το όνειρο του Χουλιάν Αλβαρες (vid)

Sportal newsroom 12:02 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 20.12.2022

Από παιδάκι, ο Χουλιάν Αλβαρες είχε όνειρο να αγωνιστεί στο Μουντιάλ. Το κατάφερε, έχοντας δίπλα του το είδωλό του, τον Λιονέλ Μέσι.

Όπως κάθε πιτσιρικά που ξεκινάει να κλωτσάει την μπάλα στην Αργεντινή, έτσι και ο Χουλιάν Αλβαρες είχε σαν μεγάλο στόχο, σαν όνειρο, να καταφέρει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο Μουντιάλ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι όχι απλά πραγματοποίησε την επιθυμία του, αλλά είχε και καθοριστική συμβολή στο να στεφθεί η Αργεντινή παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Κατάρ.

Η κινηματογραφική περιγραφή του Ντρέρι για το έπος του Μέσι είναι ότι πιο ανατριχιαστικό (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

11:38 - 19.12.2022

Η κινηματογραφική περιγραφή του Ντρέρι για το έπος του Μέσι είναι ότι πιο ανατριχιαστικό (vids)

«Ασύλληπτο. Ανεπανάληπτο. Το μικρό αγόρι από το Ροζάριο, Σάντα Φε, σκαρφάλωσε σε έναν δικό του γαλαξία», ο 55χρονος Βρετανός Πίτερ Ντρέρι συγκίνησε γι' ακόμη μία φορά με την περιγραφή του.

Σε βίντεο που «ανέβασε» στα social media η Μάντσεστερ Σίτι, ο Αλβαρες εμφανίζεται σε νεαρή ηλικία να μιλάει για την προσδοκία της συμμετοχής στο Μουντιάλ, ενώ δεν… κομπιάζει ούτε δευτερόλεπτο να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με το ποιο είναι το ποδοσφαιρικό ίνδαλμά του.

«Ο Μέσι», απάντησε χωρίς κανένα ίχνος δισταγμού, και η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να αγωνιστεί στο πλευρό του «Πούλγκα» και να ζήσουν μαζί την κορυφαία στιγμή που μπορεί να έχει στην καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής.