Συνεχίζει με το απόλυτο ο Ολυμπιακός - Άνετες νίκες η Βουλιαγμένη και ο Πανιώνιος

Ολυμπιακός

i

© Intime

Συνεχίζει με το απόλυτο ο Ολυμπιακός - Άνετες νίκες η Βουλιαγμένη και ο Πανιώνιος

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 16-12 του Απόλλωνα Σμύρνης για την όγδοη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Το απόλυτο των νικών που έχει στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών διεύρυνε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 16-12 του Απόλλωνα στο μεγάλο ματς του πρώτου ομίλου και έφτασε τους 24 βαθμούς μετά από οκτώ αγώνα. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, από την άλλη, έμεινε στους 18 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική τη Γλυφάδα. Ο Απόλλων προερχόταν από νίκη κόντρα στο Περιστέρι.

Με βασικό όπλο την άμυνά του, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η ομάδα του Πειραιά διατήρησε μία μεγάλη διαφορά μέχρι το 11-6. Σε εκείνο το σημείο, ο Απόλλωνας βελτίωσε την άμυνά του και μείωσε στο γκολ (12-11) αλλά ο Ολυμπιακός με ένα ξέσπασμα το φινάλε πήρε τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με έξι τέρματα. Ο Στέφανος Αυγουλέας, ΓΓ της ΚΟΕ και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος είδαν τον αγώνα από τις θέσεις των επίσημων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 16-12

Οκτάλεπτα: 6-3, 3-3, 3-4, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 6, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής, Δήμου 3, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης.

Άνετος ο Πανιώνιος στην έδρα του ΟΦΘ

Την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών συνεχίζει ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με 19-10 του ΟΦΘ για την όγδοη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα και παραμένει στην κορυφή με 24 βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει ακόμη βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγώνα με το πόδι στο γκάζι και έφτασαν στην άνετη νίκη. Κορυφαίοι σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Μοσκόφ με έξι γκολ και ο Γούνας με πέντε.

ΟΦΘ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-19

Οκτάλεπτα: 2-6, 2-5, 3-4, 3-4.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Σακάλογλου, Βακαρέλης 1, Στεργίου Γ. 2, Γιώρτσιος 1, Νάνος, Ιωσήφ 3, Φουρναράκης, Παυλίδης 1, Κεϊχανί 1, Καρατζοβάλης, Πρωϊμάκης 1, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Κατραούρας 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος Ι. 2, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 6, Μουρίκης 1, Γούνας 5, Ουκρόπινα 3, Καπετανάκης, Λιμαράκης.

Πέρασε από την έδρα του Υδραϊκού η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 20-13 του Υδραϊκού για την όγδοη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έφτασε τους 21 βαθμούς στον δεύτερο όμιλο. Ο Υδραϊκός έμεινε στους επτά βαθμούς.

Κορυφαίοι σκόρερ ήταν ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος με 5 γκολ και ο Νίκος Κουρούβανης με 4. Για τον Υδραϊκό 5 τέρματα σημείωσε ο Τόι Σουζούκι.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-20

Οκτάλεπτα: 3-5, 4-7, 3-5, 3-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 2, Τακάτα 1, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 5, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 3, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 5, Σπάχιτς 3, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Σαπουνάκης, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ Ντ. 2, Καστρινάκης 1, Σπηλιώπουλος, Κουρούβανης Ν. 4, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής 1, Καραγιάννης.