Τρία στα τρία για τον Πανιώνιο, σπουδαίο διπλό για το Περιστέρι

Τρία στα τρία για τον Πανιώνιο, σπουδαίο διπλό για το Περιστέρι

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:44 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 05.10.2023

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 14-6 του Υδραϊκού για την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον δεύτερο όμιλο της Α1 πόλο ανδρών σημείωσε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με 14-6 του Υδραϊκού και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Ο Πανιώνιος κυριάρχησε από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και από εκείνο το σημείο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με την Ορτίτζια για την πρεμιέρα του Euro Cup.

Ο Καπετανάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου με τέσσερα τέρματα. Για τον Υδραϊκό από δύο γκολ πέτυχαν ο Ρομπόπουλος και ο Λιαπάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 14-6

Οκτάλεπτα: 4-0, 5-2, 2-2, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος Ι., Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 1, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Ουκρόπινς 2, Καπετανάκης 4, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Παναγιωτακόπουλος, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Πετρόπουλος.

Μεγάλη νίκη για το Περιστέρι

Σπουδαίο διπλό πήρε το Περιστέρι την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 8-6 της Γλυφάδας και έκανε το 2/2 στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει αγώνα λιγότερο, αυτόν με τη Χίο για την 1η αγωνιστική. Η ομάδα του Κώστα Λούδη, μάλιστα, έσπασε το αήττητο σερί της Γλυφάδας που μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με έξι βαθμούς.

Το ματς ήταν ντέρμπι, με σκληρές μονομαχίες και κλειστές άμυνες και το Περιστέρι καλύτερο σε κρίσιμα σημεία, να παίρνει σημαντικό προβάδισμα (6-3) στο δεύτερο οκτάλεπτο και 5-8 στο τέταρτο και κατάφερε να έχει το πάνω χέρι μέχρι το τελικό 6-8. Κορυφαίος σκόρερ για το Περιστέρι ο Άγγελος Φώσκολος με 4 γκολ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 3-4, 0-2, 2-0, 1-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ 1, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Ηλιόπουλος Α., Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.