Τρίτη νίκη για τον Παναθηναϊκό - Χωρίς πρόβλημα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
i

© Intime

Τρίτη νίκη για τον Παναθηναϊκό - Χωρίς πρόβλημα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:49 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 04.11.2023

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 11-9 του ΝΟ Πατρών για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και τρίτη συνολικά στην Α1 πόλο ανδρών σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκε με 11-9 του ΝΟ Πατρών και έφτασε τους 10 βαθμούς στον πρώτο όμιλο.

Η ομάδα της Πάτρας έχει 3 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (7-9) αλλά με ένα σερί 4-0 έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Στίβενσον σημείωσε τέσσερα τέρματα για τον Παναθηναϊκό. Για τους ηττημένους από τρία γκολ σημείωσαν ο Γεωργαράς και ο Γουίλσον.

«Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση μας σήμερα ωστόσο πάντα οι βαθμοί μετράνε. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας», σημείωσε μετά το τέλος του ματς ο Δημήτρης Μάζης.

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Σταμολάμπρου και λύγισε την ώρα που έκανε δηλώσεις (vid)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:16 - 04.11.2023

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Σταμολάμπρου και λύγισε την ώρα που έκανε δηλώσεις (vid)

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «πράσινων». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελληνίδα παίκτρια κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της να βάλει τα κλάματα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 11-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-4, 4-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Παπαθεοδοσίου, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ. 2, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Εγνατιάδης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 3, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Λαμπάτος, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 3, Μπετχαβάς.

Στον ΠΑΟΚ το ντέρμπι «δικεφάλων»

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 13-7 της ΑΕΚ στο κολυμβητήριο του Αλίμου για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Θεσσαλονίκη έφτασε τους 15 βαθμούς και εδραιώνεται στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου, από την άλλη, έμεινε στους 6 βαθμούς. Καθοριστικό στην εξέλιξη του ματς ήταν το τρίτο οκτάλεπτο όταν η Ένωση έμεινε χωρίς γκολ και ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντική διαφορά.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 7-13

Οκτάλεπτα: 4-5, 2-3, 0-3, 1-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυτωτάς Άρ., Παππάς Αλ., Σιαμάς Π., Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Στελλάτος 1, Αράγια 2, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Ξυλάς 2, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καραντζάς 1.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 25-13 του Παλαιού Φαλήρου στο Ρέστειο κολυμβητήριο για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Το συγκρότημα του Κώστα Δήμου απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου, αφού συνεχίζει με το απόλυτο των νικών (7 στα 7). Από την πλευρά του το Φάληρο βρίσκεται στη τέταρτη θέση με 8 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, καθώς προηγήθηκε με 14-6 στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε τις βάσεις για την εύκολη επικράτηση. Πρώτος σκόρερ του ήταν ο Νίκολα Μοσκόφ που σημείωσε οκτώ γκολ, ενώ επτά πέτυχε ο Αλέξανδρος Γούνας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-25

Οκτάλεπτα: 4-5, 2-9, 4-5, 3-6.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουζτσάν 1, Παπαδημητρίου, Φλώρος 2, Καρακάσης 5, Πάβιτσιτς 1, Μάμμος, Δημακόπουλος 2, Καλής, Κυπραίος, Κοντονής 2, Γιαννέλης, Μαγκιώρης, Λεμπέσης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος Ι., Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 8, Μουρίκης 3, Γούνας 7, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Μπουγιούμη.