Πραντέλι: «Τέλος το κοουτσάρισμα»

Τσέζαρε Πραντέλι

i

Τσέζαρε Πραντέλι/ ©Intime

Πραντέλι: «Τέλος το κοουτσάρισμα»

Ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος είναι μία από τις πιο σεβαστές μορφές της ιταλικής προπονητικής ανακοίνωσε μέσω συνέντευξής του την απόφασή του να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι παραιτήθηκε από τη Φιορεντίνα τον Μάρτιο του 2021. Μία απόφαση που προκάλεσε την έκπληξη πολλών. Ο 63χρονος τεχνικός, ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς τεχνικούς των τελευταίων ετών ενημέρωσε με επιστολή τους «βιόλα», κάνοντας λόγο για «κούραση». Η ιταλική ομάδα έκανε δεκτή την παραίτησή του και μετά από πέντε μήνες στην τεχνική της ηγεσία, αποχώρησε από τον πάγκο της. 

Τελικά η Φιορεντίνα έμελλε να είναι η τελευταία ομάδα στην προπονητική του καριέρα αφού στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio 1" δήλωσε: «Το πάθος για το ποδόσφαιρο παραμένει και είναι μεγάλο. Πάντα έρχονται προτάσεις αλλά αυτή τη στιγμή ο πάγκος τον οποίο ονειρεύομαι, είναι ένας στο πάρκο με τα εγγόνια μου για να απολαμβάνω τη ζωή μου μαζί τους. Τέλος στο κοουτσάρισμα». 

Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποθέωσε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, για τη δουλειά του στην Νάπολι. «Κάποιοι φαίνεται πως ανακαλύπτουν τώρα τις αρετές του Σπαλέτι. Πάντα ήταν πολύ καλός. Φέτος αντιλήφθηκαν την αλλαγή που χρειαζόταν να κάνουν. Μπράβο στον Σπαλέτι, μπράβο και στο σύλλογο, που έκανε ό,τι έκανε χωρίς να ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα», δήλωσε ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Ιταλίας.