Πίτερς στο Sportal Euroleague Show: «Δεν είμαι ο Βεζένκοφ και δεν θα γίνω – Πιστεύαμε πως θα κάνουμε το 2/2»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:11 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 01:39 - 17.11.2023

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε στο Sportal Euroleague Show και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πίστευε πως θα κάνει το 2/2, ενώ δεν παρέλειψε να πει για ακόμα μια φορά πως… δεν είναι ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν καταπληκτικός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας με 28 πόντους και συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα… ανακρίθηκε από το Sportal Euroleague Show και τόνισε πως στον Ολυμπιακό πίστευαν στο 2/2 στην διαβολοβδομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, αλλά πως προσπαθεί απλά να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτό του σε κάθε ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άλεκ Πίτερς ζωντανά στο Sportal Euroleague Show:

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Μια εβδομάδα σαν αυτή ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Νοιώθαμε όλοι πως θα πάρουμε δύο νίκες και παίξαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Στο τέλος έβαλαν κάποια σουτ και επέστρεψαν, όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Ελπίζουμε αυτή η εβδομάδα να είναι η σπίθα για κάτι καλό».

Για το ρεκόρ καριέρας του:

«Μου το είπαμε μερικές φορές. Έχουμε σπουδαία ομάδα και σπουδαίο σταφ. Μπορεί να μην έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε, όμως συνεχίζουμε μαζί και είμαστε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω, όπως είπα, αυτό να είναι η αρχή για κάτι καλό».

Για την συνέχεια του Ολυμπιακού:

«Νοιώθουμε ένα μεγάλο σερί να έρχεται. Είναι πολύ καλό για εμάς που έχουμε ένα διάλειμμα μέχρι το επόμενο ματς Ευρωλίγκας. Έχουμε βέβαια ένα παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όμως το ότι έχουμε κενό μέχρι το επόμενο παιχνίδι της Ευρωλίγκας μας δίνει την δυνατότητα να φέρουμε το κορμί μας πάλι σε μια καλή κατάσταση. Θα επιστρέψουνε και κάποιοι από τους παίκτες που είναι τραυματίες και θα είμαστε ξανά έτοιμοι».

Για την σύγκρισή του με τον Σάσα Βεζένκοφ:

«Σας αρέσει πολύ να μιλάτε για αυτό πραγματικά. Αν αυτό θέλει να πιστεύει ο κόσμος εντάξει, όμως δεν είμαι ο Σάσα και δεν θα γίνω ο Σάσα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτό μου, ό,τι και αν σημαίνει αυτό για το καθένα παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Πίτερς και Βεζένκοφ Intime

🔴Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 88-83: Sportal Euroleague Show - Νίκη με Φαλ και Πίτερς σε beast mode!