Ο Ουίλιαμς-Γκος στο Sportal: «Είμαι clutch παίκτης σε όλη μου την καριέρα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:01 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 07.10.2023

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι και εκείνος, αλλά και πολλοί συμπαίκτες του βγήκαν μπροστά στα δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος να είναι κομβικότατος στην αναμέτρηση, ειδικά στο τέλος, όταν με δικές του προσωπικές ενέργειες «καθάρισε» το παιχνίδι.

Οι 5 πόντοι που έβαλα στην παράταση ήταν πραγματικό χρυσάφι, με τον ίδιο όμως να τονίζει στην κάμερα του Sportal πως «ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, στο πρώτο ματς της σεζόν. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο παλέψαμε και μείναμε ενωμένοι. Όλοι συνέβαλαν και κουβάλησαν την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν μια πραγματικά μεγάλη νίκη».

Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος © Intime

Σχετικά με την εικόνα του Ολυμπιακού στην παράταση, όταν και βγήκε με ένα σερί 12-0 και «τελείωσε» την υπόθεση νίκη, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος δήλωσε ότι «όλοι βγήκαμε με αυτοπεποίθηση στην παράταση. Προφανώς δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι στην κανονική διάρκεια. Θέλαμε να μείνουμε κοντά για να έχουμε την ευκαιρία. Στην παράταση κάναμε μια νέα αρχή και είχαμε αυτοπεποίθηση εκεί».

«Ήταν σημαντικό να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στην Euroleague. Προφανώς αυτή η λίγκα είναι δύσκολη και καμία νίκη δεν έρχεται εύκολα. Το να έρθουμε εδώ και να πάρουμε τη νίκη σε ένα τέτοιο περιβάλλον ήταν σπουδαίο. Το να κερδίζεις σε ένα ντέρμπι είναι επίσης σπουδαίο, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο στη σεζόν και ήταν το πρώτο βήμα», είπε σχετικά με την σημασία της νίκης στο ΟΑΚΑ ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, πριν τον ρωτήσουμε για την προσωπική του απόδοση στην αναμέτρηση και ειδικά στο έξτρα πεντάλεπτο.

«Σε όλη μου την καριέρα είμαι clutch παίκτης. Οι απλοί οπαδοί μπορεί να μην το γνωρίζουν, αλλά αν κοιτάξεις την καριέρα μου έχω βάλει μεγάλα σουτ σε όλη την διάρκεια. Δεν είναι κάτι νέο. Έχω αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου και έχω δουλέψει πολύ για αυτές τις μεγάλες στιγμές. Όλοι βέβαια είχαν μεγάλες στιγμές. Ο Κάνααν, ο Ουόκαπ, ο Πίτερς, ο Μιλουτίνοφ. Όλοι είχαν μεγάλες στιγμές και έχουν αυτοπεποίθηση».

Κάνααν στο Sportal για τη φάση με τον Σλούκα: «Αν δεν είσαι στην ομάδα μου, θα σου επιτεθώ με ό,τι έχω» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:20 - 07.10.2023

Κάνααν στο Sportal για τη φάση με τον Σλούκα: «Αν δεν είσαι στην ομάδα μου, θα σου επιτεθώ με ό,τι έχω» (vid)

Ο Αϊζάια Κάνααν είχε πολλά να πει στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος του ντέρμπι και την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού για την Euroleague.

Στην συνέχεια όμως, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος τόνισε πως «δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη, εάν στη συνέχεια χάσουμε το δρόμο μας. Βήμα – βήμα πρέπει να βάλουμε όλα τα κομμάτια. Εγώ και ο Μιλουτίνοφ επιστρέψαμε, ο Σίκμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Είναι μια διαδικασία και θέλουμε να βελτιωθούμε μέσα τη σεζόν», ενώ τέλος, σε ερώτηση για το Final 4 του Βερολίνου, ήταν ξεκάθαρος.

«Είναι μακριά ακόμα το Βερολίνο. Φυσικά αυτός είναι ο στόχος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε μέσα με τη μέρα», δήλωσε (δείτε το βίντεο στο 40:00').