Απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Μαδρίτης ο Ναδάλ

Ράφα Ναδάλ

i

© Intime

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Μαδρίτης ο Ναδάλ

Πηνελόπη Παπαδήμου 12:28 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 20.04.2023

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά της Μαδρίτης. Ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. 

Ο Ισπανός θρύλος αποκόμισε πρόβλημα στον αγώνα του με τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ στον δεύτερο γύρο του Australian Open τον Ιανουάριο.

Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά. Ο Ναδάλ αποσύρθηκε από το Indian Wells και το Μόντε Κάρλο ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Βαρκελώνης. Ο ίδιος, με ανάρτησή του στα social media σημείωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στη Μαδρίτη.

Ποδοσφαιριστής στην Ταϊλάνδη είναι πιο πλούσιος από Μέσι, Ρονάλντο και η περιουσία των Φέντερερ, Ναδάλ ωχριά μπροστά σε αυτήν της Πεγκούλα
ΣΠΟΡ

21:00 - 26.03.2023

Ποδοσφαιριστής στην Ταϊλάνδη είναι πιο πλούσιος από Μέσι, Ρονάλντο και η περιουσία των Φέντερερ, Ναδάλ ωχριά μπροστά σε αυτήν της Πεγκούλα

Φαΐκ Μπολκιάχ και Τζέσικα Πεγκούλα έχουν συνδυαστικά μια περιουσία κοντά στα 30 δισ. ευρώ και αφορούν χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν προέρχονται από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό...

«Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό και δεν μπορώ να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να μπορέσω να αγωνιστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ράφα Ναδάλ. «Έκανα προπονήσεις, όμως πριν λίγες μέρες αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο πορεία, να κάνουμε μια διαφορετική θεραπεία και να δούμε αν θα βελτιωθούν τα πράγματα και να προχωρήσουμε. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό πλαίσιο, δεν το γνωρίζω», πρόσθεσε ο Ισπανός τενίστας.

Νωρίτερα, ισπανικό ΜΜΕ ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Ναδάλ στο τουρνουά της ισπανικής πρωτεύουσας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγω για απουσία 6-8 εβδομάδων από την αγωνιστική δράση. Ωστόσο, ο Ισπανός μετράει ήδη 14 εβδομάδες εκτός κορτ και ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει. 

Μεγάλος στόχος του Ναδάλ δεν είναι άλλος από το Roland Garros. Το major του Παρισιού, όπου ο Ισπανός υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη χρονιά, ξεκινάει στις 28 Μαΐου και τα χρονικά περιθώρια για τον κάτοχο 22 Grand Slam τίτλων στενεύουν.