Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Γιώργος Αγγελόπουλος

i

©intime

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Sportal newsroom 13:52 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 17.07.2023

Ο Ολυμπιακός με μία ανάρτηση στο Twitter ευχήθηκε στον πρόεδρο, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει σήμερα (17/7) γενέθλια.

Γενέθλια έχει σήμερα ο ένας εκ των δύο προέδρων του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος. Κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπορούσαν να μην του πουν «χρόνια πολλά» και με μία ανάρτηση η ομάδα ευχήθηκε στον πρόεδρό της. 

«Άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Πρόεδρό μας, κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του!», έγραφε η ανάρτηση του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει ήδη τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον Νάιτζελ Γκος, τον Λουκ Σίκμα και τον Γιώργο Τανούλη. Ενώ την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε αναζήτηση για έναν γκαρντ. 

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά και ένα από αυτά είναι ο Σβι Μίχαλιουκ. Ο Ουκρανός σε περίπτωση που έρθει στην πειραϊκή ΚΑΕ θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Σλούκα. Προτεραιότητα του Μίχαλιουκ είναι το NBA, παρόλα αυτά είναι free agent και όσο δεν βρίσκει ομάδα οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη θα αυξάνονται. 

Από τη σεζόν 2018-19 αγωνίζεται στο NBA, έχοντας παίξει στους Λέικερς, ενώ έπειτα ακολούθησε μια τριετία στους Ντιτρόιτ Πίστονς. Το 2021 πήγε στους Οκλαχόμα, αλλά την ίδια χρονιά μετακόμισε στο Τορόντο για τους Ράπτορς. Παράλληλα όπως είχε αναφερθεί σε ιταλικό δημοσίευμα εκτός από τον Ολυμπιακό, η Βίρτους Μπολόνια έχει κάνει πρόταση στον Ουκρανό.