Οριστικά στην ΑΕΚ ο Κουζέλογλου για 2 χρόνια

Γιάννης Κουζέλογλου

i

@Intime

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Κουζέλογλου για 2 χρόνια

Χρήστος Τσάλτας 23:12 - 03.07.2023

Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση και επιστρέφει στο κλειστό των Λιοσίων.

Ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της σεζόν 2023-24 συμπληρώνει η ΑΕΚ, η οποία ενισχύει τον ελληνικό κορμό της με έναν παίκτη που γνωρίζει καλά τον οργανισμό αλλά και τα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. Ο Γιάννης Κουζέλογλου έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Ένωσης για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών (1+1), αφήνοντας πίσω την εμπειρία της Leb Oro και την Μπούργος, υπό τις οδηγίες του Κούρο Σεγκούρα.

Στα 28 του χρόνια ο Κουζέλογλου βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και μέσα από την παρουσία του στην ΑΕΚ θέλει να αγήσει πίσω τα σκαμπανεβάσματα επί ισπανικού εδάφους και να κάνει νέο ξεκίνημα, ως ένα απο τα πρόσωπα που θα ακολουθήσουν το πλάνο του Ζοάν Πλάθα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ολοκληρωθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, καθώς ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τους «κιτρινόμαυρους».

Γιάννης Κουζέλογλου @Intime

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία ώστε ο ελληνικός κορμός της να πάρει την πλήρη μορφή του, με τους ιθύνοντες την ομάδα να στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση γκαρντ, με το όνομα του Κώστα Παπαδάκη, που αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν στην ομάδα να βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Ανακοινώνεται ο Νετζήπογλου, «φουλάρει» για ξένους

Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Όμηρος Νετζήπογλου, που έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ για συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι στο πλάνο της νέας σεζόν. Ο νεαρός άσος είναι από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες της γενιάς του, με την Ένωση να κινείται μεθοδικά ώστε να τον κάνει δικό της, βάζοντας στη μηχανή της έναν παίκτη με πολλά περιθώρια βελτίωσης και μεγάλο potential.

H AEK θα κινηθεί προσεκτικά και χωρίς βιασύνη για τις μεταγραφές των ξένων
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:03 - 28.06.2023

H AEK θα κινηθεί προσεκτικά και χωρίς βιασύνη για τις μεταγραφές των ξένων

Ο Ζοάν Πλάθα έδωσε το΄σύνθημα και η ΑΕΚ ακολουθεί. Η Ένωση αναμένεται να κάνει πολύ προσεκτικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι, στον τομέα των ξένων παικτών, ώστε να έχει τη μέγιστη δυνατή επιτυχία.

Εντός των τειχών έχουν ήδη αρχίσει και οι πρώτες κινήσεις που σχετίζονται με τους ξένους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ την ερχόμενη σεζόν. Ο Ζοάν Πλάθα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έχοντας ήδη καταρτηθεί το πλάνο για τους παίκτες που θα κινηθεί η ομάδα. Σκοπός είναι η απόκτηση 7 παικτών απο την ξένη αγορά, αρκετοί εκ των οποίων θα είναι πολυθεσίτες και θα προσφέρουν ευελιξία στον Ισπανό κόουτς ενόψει της σεζόν 2023-24, η οποία θα είναι και ιστορική, καθώς θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.