Με το βλέμμα στην 21η σεζόν ο Λεμπρόν «λιώνει» στο γήπεδο (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Με το βλέμμα στην 21η σεζόν ο Λεμπρόν «λιώνει» στο γήπεδο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:01 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 18.09.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται για την 21η σεζόν της καριέρας του και ήδη έχει... σηκώσει μανίκια, καθώς οι προπονήσεις του είναι σε υψηλή ένταση.

Όλα αυτά τα χρόνια εκτός από τα ρεκόρ έχει καταφέρει να διαλύσει και τον συναγωνισμό. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αποδείξει πως αν και περνούν τα χρόνια, εκείνος έχει τον τρόπο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας νέες κορυφές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Κάτι που ετοιμάζεται να κάνει και την σεζόν 2023-24, η οποία θα είναι η 21η της τεράστιας καριέρας του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Ο «Βασιλιάς» είναι αποφασισμένος να επαναφέρει τους Λος Άντζελες Λέικερς στην κορυφή και ήδη περίπου 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη του training camp έχει αφήσει στην άκρη την ξεκούραση, δουλεύοντας εντατικά σε ατομικό επίπεδο.

Κάθε προπόνησή του, άλλωστε είναι σε υψηλή ένταση, μια ρουτίνα την οποία ακολουθεί από τις πρώτες μέρες της καριέρας του και τον έχει φτάσει στο Πάνθεον των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» με το καλημέρα στη σεζόν θέλει να δείξει πως είναι έτοιμος να ηγηθεί των Λέικερς, έπειτα από τη «σκούπα» στους τελικούς της Δύσης, από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς, με την σειρά εκείνη να τον ακολουθεί έως και σήμερα στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει.

Όπως είχε τονίσει άλλωστε, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο Φιλ Χάντι, στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sportal «όλοι τον είδαν να αγωνίζεται στην 20η σεζόν της καριέρας του. Έμοιαζε να παίζει 20 χρόνια; Όχι! Η 21η χρονιά του έρχεται και είναι πραγματικά απίθανο να δεις τι κάνει».

Ο ΛεΜπρόν ζει και αναπνέει για την 21η σεζόν της καριέρας του και μετράι αντίστροφα για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο με «μάχες» και αρκετές πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου.