Η Μπέριλ ΜακΚίσικ για Παναθηναϊκό: «Για τις άλλες ομάδες μπορεί να είναι δύσκολος αντίπαλος, για εμάς όχι»

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ για τον Παναθηναϊκό, τον ολυμπιακό, τον Σακίλ ΜακΚίσικ, το Survivor και πολλά ακόμη!

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες των ελληνικών γηπέδων και η αγαπημένοι των φίλων του Ολυμπιακού.

Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ έχει κερδίσει της καρδιές των ερυθρόλευκων φιλάθλων, οι οποίοι την αποθεώνουν με κάθε ευκαιρία στα social media.

Η Τουρκάλα, με ρίζες από την Θεσσαλονίκη, είναι παράλληλα και μια μεγάλη... ατακαδόρος και στην συνέντευξή της στο Action 24 και την Βάλια Πηλιανίδη είπε πολλές!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ανάρτησή της από το ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι:

«Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις σε αυτή την ανάρτηση αλλά για την ακρίβεια δεν μου επιτρέπεται να πάω στο ΟΑΚΑ για λόγους ασφαλείας. Θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτό αν πήγαινα. Σκέφτομαι μήπως το δοκιμάσω την επόμενη φορά λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε την επόμενη φορά αν μπορώ να πάω ή όχι».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Μπορώ να πω πως είναι οικογένεια. Όσο με αγαπάνε, άλλο τόσο τους αγαπώ και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που νιώθω έτσι σε μία ξένη χώρα. Παρά το γεγονός πως οι παππούδες μου είναι από τη Θεσσαλονίκη, όντως νιώθω πως είμαι σπίτι. Μου αρέσει πολύ εδώ και δεν νιώθω πως πρέπει να πάω στην Τουρκία για να νιώσω σπίτι. Αυτό σημαίνει οικογένεια για εμένα».

Για τα σχόλια που δέχεται στα social media:

Μπέριλ ΜακΚίσικ © instagram.com/berilmckissic

«Απλά γελάω. Όταν σχολιάζουν, ανεξάρτητα από το τι σχολιάζουν παίρνει έκταση γιατί το βλέπει κόσμος. Και εγώ απλά λέω «ευχαριστώ». Γελάω βλέποντάς τα. Δεν νιώθω κάπως συγκεκριμένα. Δεν πειράζει, καταλαβαίνω. Μπορούν να με μισούν όσο θέλουν, παραμένω ο εαυτός μου».

Για το αν κάνει τατουάζ τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που κατακτήσει την φετινή Euroleague:

«Ναι, ισχύει. Έχω βρει έναν εκπληκτικό καλλιτέχνη και σίγουρα θα κάνω ένα. Ίσως το λογότυπο ή το όνομα της ομάδας κάπου. Θα το κάνω αν κερδίσουμε την Ευρωλίγκα φέτος, ναι. 100%».

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο:

«Θα πω ένα πράγμα πάνω σε αυτό που είπες. Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως ένα δύσκολο αντίπαλο. Κάθε χρόνο είναι το ίδιο. Ειδικά φέτος που είναι μία καινούργια ομάδα, δεν τους βλέπω ως δύσκολο αντίπαλο για εμάς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε.

Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Με τις άλλες ομάδες ίσως. Αλλά κόντρα σε εμάς δεν βλέπω να κερδίζουν. Ελπίζω να μείνει έτσι. Πρώτα πρέπει να γίνουν ομάδα και μετά να χτυπήσουν τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε οικογένεια. Είμαστε καιρό μαζί. Υπάρχουν νέοι παίκτες αλλά όχι τόσοι όσοι στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η μικρή μου διόρθωση.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό θα έλεγα την Ρεάλ Μαδρίτης, αν σκεφτεί κανείς και όσα έγιναν την περασμένη σεζόν στο Final Four. Ειδικά ένα άτομο που δεν συμπαθώ πλέον. Μόνο αυτό».

Για το αν θα πήγαινε στο Survivor:

«Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο, πήδαγα από τα τραπέζια και όταν το βλέπω λέω «γιατί όχι». Φυσικά θέλω να πάω στο ελληνικό. Ίσως, θα δούμε. Πρέπει να μάθω τη γλώσσα. Αν δεν την μάθω θα είναι δύσκολο για εμένα».