Σαρωτικοί Χιτ, πήραν την ματσάρα οι Λέικερς στο Λος Άντζελες

Άντονι Ντέιβις

i

@Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

Σαρωτικοί Χιτ, πήραν την ματσάρα οι Λέικερς στο Λος Άντζελες

Χρήστος Τσάλτας 08:23 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 25.03.2024

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Άντονι Ντέιβις και πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, την ώρα που Μαϊάμι Χιτ και Μινεσότα Τίμπεργουλβς προστάτευσαν την έδρα τους.

Ακόμα μια βραδιά στο ΝΒΑ έκρυβε συγκινήσεις και παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος, με τις μάχες για μια θέση στην post season και στο καλύτερο πλασάρισμα κάθε περιφέρειας να φουντώνουν.

Το παιχνίδι που ξεχώρισε στη βραδιά διεξήχθη στο Λος Άντζελες. Οι Λέικερς εδραίωσαν τη θέση τους στην δεκάδα της Δύσης, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς. Ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε κέφια για την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ, μετρώντας 36 πόντους και 12 ριμπάουντ, όμως η ποιότητα του Άντονι Ντέιβις έκανε την διαφορά. Ο AD μέτρησε 36 πόντους και 16 ριμπάουντ και οδήγησε την ομάδα του σε σημαντική νίκη.

Όπως σημαντική ήταν και η νίκη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στο Target Center. Η ομάδα του Κρις Φιντς, χάρη στους 23 πόντους του Άντονι Έντουαρντς, που πρόσθεσε και 8 ασίστ κατάφερε να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη την ήττα των Θάντερ στο Μιλγούόκι, κόντρα στους Μπακς, καθώς ακολουθούν σε απόσταση μιας νίκης με ρεκόρ 49-22. Για τους Ουόριορς οι 31 πόντοι του Στεφ Κάρι δεν αρκούσαν στην ομάδα από την Bay Area.

Οι Μαϊάμι Χιτ ήταν καταιγιστικοί από τα πρώτα λεπτά, κόντρα στους Κλίβελαντ καβαλίερς, στην διάρκεια της τρίτης περιόδου η διαφορά άγγιξε ακόμα και τους 40 πόντους (86-48), για να φτάσουν πολύ εύκολα στη νίκη, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να μετράει 15 πόντους και 16 ριμπάουντ, την ώρα που οι 15 πόντοι του Έβαν Μόμπλεϊ δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν τους Καβς από την συντριβή.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Όρλινς Πέλικανς 101-104

Λος Άντζελες Κλίπερς - Φιιλαδέλφεια 76ερς 107-121

Μαϊάμι Χιτ - Κλίβελαντ Καβαλίερς 121-84

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 114-110

Μιλγουόκι Μπακς - Οκκλαχόμα Σίτι θάντερ 118-93

Λος Άντζελες Λέικερς - Ιντιάνα Πέισερς 150-145