Τέλος ο Λυκογιάννης από τον ΠΑΟΚ - Προβάδισμα ο Τακιανός
i

Άρης Λυκογιάννης/ ©Intime

Τέλος ο Λυκογιάννης από τον ΠΑΟΚ - Προβάδισμα ο Τακιανός

Πάρης Τσελεπίδης • 12:49 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε και την λύση της συνεργασίας του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Άρη Λυκογιάννη. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής πως ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Αριστείδη Λυκογιάννη. Ήταν μία σημαντική διαδρομή, που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2020, η οποία όμως έφτασε στο τέλος! Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς Λυκογιάννη για την παρουσία του στην ομάδα και όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και στην καριέρα του».

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ είναι ο  Φώτης Τακιανός. Ο Έλληνας κόουτς ήταν ο κορυφαίος προπονητής της περσινής Basket League με την πορεία που είχε με την Λάρισα που την οδήγησε όχι απλώς στην άνετη παραμονή της αλλά και στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Κοίταξε στους ημιτελικούς στα μάτια τον Παναθηναϊκό από τον οποίο ηττήθηκε με 3-2 όπως και στους μικρούς τελικούς τον Προμηθέα Πατρών.