Η οικογένεια Πάρκερ στα... μαχαίρια: Ο Τι Τζέι κατέθεσε αγωγή στον Τόνι!

Η οικογένεια Πάρκερ στα... μαχαίρια: Ο Τι Τζέι κατέθεσε αγωγή στον Τόνι!

Χρήστος Τσάλτας 15:21 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 29.03.2024

Συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες. Ο Τι Τζέι Πάρκερ, μέχρι πρότινος προπονητής της Βιλερμπάν, κατέθεσε αγωγή εναντίον της γαλλικής ομάδας, της οποίας πρόεδρος είναι ο αδερφός του, Τόνι!

Ο Τι Τζέι Πάρκερ πριν από λίγους μήνες βρισκόταν στον πάγκο της Βιλερμπάν και την καθοδηγούσε σε Γαλλία και Euroleague. Έπειτα από την απόλυσή του, όμως, το γυαλί ράγισε τόσο ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα της Λυών, όσο και στη σχέση με τον αδερφό του, Τόνι. Κάτι που έφερε καταιγιστικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρουν Μέσα της Γαλλίας, ο έμπειρος προπονητής κατέθεσε αγωγή κατά της Βιλερμπάν. Τα εργατοδικεία είναι αρμόδια για την εκδίκαση ατομικών διαφορών που προκύπτουν από σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, όπως αυτή που είχε υπογράψει ο Γάλλος προπονητής με τον πρώην σύλλογό του.

Ο Πάρκερ έλαβε ετήσιο μισθό της τάξεως των 250 χιλιάδων ευρώ από την Βιλερμπάν, στο διάστημα που διετέλεσε προπονητής της ομάδας, με το ποσό αυτό μάλιστα να τον φέρνει στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Le Progres διευκρίνισε ότι το Βιομηχανικό Δικαστήριο έχει ορίσει ημερομηνία, στα μέσα Ιουνίου, για να προτείνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής