Οι οπαδοί της Νάπολι «ξενύχτησαν» τη Μίλαν με βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο (vid)

Οι οπαδοί της Νάπολι έξω από το ξενοδοχείο της Μίλαν

i

© Printscreen

Οι οπαδοί της Νάπολι «ξενύχτησαν» τη Μίλαν με βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:43 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 18.04.2023

Ενόψει της πολύ μεγάλης ρεβάνς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», οι οπαδοί της Νάπολι ανέλαβαν... δράση με σκοπό να μην αφήσουν σε ησυχία την αποστολή της Μίλαν στο ξενοδοχείο, τις παραμονές του αγώνα.

Όλα τα φωτα είναι στραμμένα στον Ιταλικό... εμφύλιο ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν, στο πλαίσιο της ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League. Μετά το 1-0 του πρώτου ματς στο «Σαν Σίρο», η υπόθεση πρόκριση έχει μείνει ορθάνοιχτη κι όλα θα κριθούν στη σημερινή ρεβάνς (18/4, 22:00).

Στην πόλη του ιταλικού νότου ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η Νάπολι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την οποία έχει «αγκαλιάσει», θα παλέψει και για τη συμμετοχή της στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ατμόσφαιρα στην πόλη είναι ήδη εκρηκτική από χθες το βράδυ, όταν περίπου 200 οπαδοί των «παρτενοπέι» κατασκήνωσαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή της Μίλαν, με σκοπό να κάνουν τον δικό τους πανικό ένα 24ωρο πριν τη σέντρα.

Ένας elite διαιτητής... λιγότερος - Ποιος τα «θαλάσσωσε» και κόπηκε από την UEFA
CHAMPIONS LEAGUE

17:12 - 15.04.2023

Ένας elite διαιτητής... λιγότερος - Ποιος τα «θαλάσσωσε» και κόπηκε από την UEFA

Λίγοτεροι αναμένεται να γίνουν οι elite διαιτητές, καθώς η UEFA σκοπεύει να «τελειώσει» τον Ίστβαν Κόβατς μετά τη διαιτησία του στον προημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας, οι οπαδοί της Νάπολι έμειναν όλη τη νύχτα να φωνάζουν συνθήματα κάθε λογής, άναψαν καπνογόνα και βεγγαλικά και προκάλεσαν τον... αναμενόμενο πανικό.