Οίκος ανοχής στο Λας Βέγκας προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους οδηγούς της F1

Οίκος ανοχής στο Λας Βέγκας προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους οδηγούς της F1

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:29 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 15.11.2023

Οι εργαζόμενες του οίκου ανοχής Chicken Ranch στο Λας Βέγκας, Άντισον Γκρέι και Άλις Λιτλ έκαναν τη δική τους προσφορά, για να φύγουν ικανοποιημένοι από την «πόλη της αμαρτίας».

Το γκραν πρι του Λας Βέγκας 2023 της Formula 1 θα είναι μια παγκόσμια εκδήλωση αυτό το Σαββατοκύριακο και λίγες μέρες πριν από το σπουδαίο γεγονός, ομάδες και οδηγοί έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στη διάσημη «αμαρτωλή πόλη» όπου το σεξ και ο τζόγος αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. 

Είναι γνωστό ότι οι 20 οδηγοί θα αντιμετωπίσουν πολύ δύσκολες συνθήκες κατά τη διάρκεια αυτού του τριήμερου, όπως το να μην γνωρίζουν την πίστα και το κρύο της νύχτας στην έρημο Snowfalland, για αυτό το λόγο δύο εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ σκέφτηκαν πώς να «περιποιηθούν» τους οδηγούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Η Άντισον Γκρέι και η Άλις Λιτλ, μέλη του διάσημου οίκου ανοχής Chicken Ranch παρουσίασαν τη δική τους προσφορά πριν από το GP, όπου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν, ώστε οι πιλότοι να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία στο Λας Βέγκας και να είναι καλύτεροι για τον αγώνα. 

«Ζούμε τον πυρετό της Formula 1 στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για αυτό το μεγάλο γεγονός», δήλωσε η Λιτλ στην τοπική ιστοσελίδα TMZ Sports. «Όποιος οδηγός θέλει να κάνει την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά και να γιορτάσει τη F1 μαζί με μένα και την Άντισον θα απολαύσει μια 100% δωρεάν συνουσία».

Ωστόσο, η Λιτλ και η Γκρέι έχουν και μια προσφορά για τους «κοινούς θνητούς» που θα παρακολουθήσουν τη F1 αυτό το τριήμερο, 50% έκπτωση στις υπηρεσίες τους. 

Ο Αλόνσο επικροτεί την επιμονή του Χάμιλτον
FORMULA 1

11:24 - 12.11.2023

Ο Αλόνσο επικροτεί την επιμονή του Χάμιλτον

Ο Φερνάντο Αλόνσο επαίνεσε τον Λιούις Χάμιλτον για τη διαρκή επιμονή του και την ανθεκτικότητά του, αναφέροντας την ικανότητα του Βρετανού να παραμένει συγκεντρωμένος σε δύσκολες περιόδους ως πηγή έμπνευσης για το άθλημα.

«Η έκπτωσή μας θα βοηθήσει τους επισκέπτες και τους κατοίκους του Βέγκας να αποσυμπιέσουν λίγο τις βαλβίδες τους με μία-δυο γενναιόδωρες κυρίες, ώστε να χαλαρώσουν στη διάρκεια των αγωνιστικών ημερών. Όλοι όσοι έκαναν τον αγώνα της F1 στο Βέγκας πραγματικότητα αξίζουν ένα διάλειμμα, και είμαστε εδώ για να παρέχουμε την καλά λαδωμένη εκτίμησή μας». 

Tags: