Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Λιβάι Γκαρσία: Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Προετοιμασία ΑΕΚ

i

© Sportal

Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Λιβάι Γκαρσία: Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Sportal newsroom 23:04 - 10.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (26/6) στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας εκεί που μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Λιβάι Γκαρσία 

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Μάλιστα στο διπλό που παίχτηκε στη σημερινή (10/7) προπόνηση ο Λιβάι Γκαρσία έβαλε και γκολ, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ο 25χρονος λοιπόν αναμένεται στο επόμενο φιλικό της Ένωσης  την Πέμπτη (13/7) να παίξει κανονικά.

Ο Στάνκοβιτς έχει πάρει ένα προβάδισμα

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς φαίνεται ότι μέχρι στιγμής έχει πάρει προβάδισμα για τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια. Ο Αυστριακός βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση στην προετοιμασία. αφού άλλωστε αυτός ήταν κι ο στόχος του. Να πάρει πίσω τη θέση του. 

Αυτό λοιπόν δείχνει από την πρώτη μέρα που η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ολλανδία και όπως φαίνεται μέχρι αυτό το σημείο το έχει καταφέρει, αφού και στα δύο φιλικά ήταν αρκετά καλός.