Προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena μία μέρα πριν το Ελλάδα - Ολλανδία (vid)

Opap Arena

i

© Sportal

Προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena μία μέρα πριν το Ελλάδα - Ολλανδία (vid)

Sportal newsroom 21:35 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 15.10.2023

Η Opap Arena είναι έτοιμη να φορέσει τα καλά της για τον «τελικό» της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία (16/10, 21:45) και με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024, ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μετά το σπουδαίο διπλό στην Ιρλανδία (0-2), η Εθνική Ελλάδας κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αυριανό «τελικό» (16/10, 21:45).

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ θα υποδεχθεί την Ολλανδία στην Opap Arena, η οποία αναμένεται κατάμεστη. Η επίσημη αγαπημένη στοχεύει στο τρίποντο της νίκης, με σκοπό μετά να χρειάζεται μόλις έναν βαθμό κόντρα στη Γαλλία για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Σήμερα (15/10) η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την σπουδαία αναμέτρηση με τους «Οράνιε», ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Τάσου Μπακασέτα και Γκουστάβο Πογέτ.

Μπορεί αύριο η Opap Arena να είναι έτοιμη να φορέσει τα καλά της για ακόμη μία φορά, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και με τον αγωνιστικό χώρο. Όπως διαπιστώνεται από το παρακάτω βίντεο, το χορτάρι στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο σίγουρα οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες κινήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό να υπάρξει βελτίωση.

Πογέτ: «Tέτοια ματς πρέπει να πάρουμε για να πάμε στο Euro - Εύχομαι να φτάσει η στιγμή που στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνουμε ένα»

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Γκουστάβο Πογέτ υποστήριξε πως τέτοια ματς είναι αυτά που πρέπει να κερδίζει η ομάδα του, προκειμένου να βρεθεί στα τελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παράλληλα στάθηκε και στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως μόνο με συνεργασία θα μπορεί να φτάσει ψηλά.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο μας ματς, δίχως αμφιβολία. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς και με το Κόσοβο. Θέλουμε να μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι. Δεν χωράνε λάθη.. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να πάρουμε για να πάμε στο Euro. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία. Όλοι στον κόσμο χωρίζουν τους προπονητές σε αμυντικογενεις και επιθετικογενεις. 

Μπακασέτας: «Στόχος μας από την αρχή είναι να βρεθούμε στο Euro, να φανούμε αντάξιοι σε ένα τέτοιο παιχνίδι»
EURO

18:07 - 15.10.2023

Μπακασέτας: «Στόχος μας από την αρχή είναι να βρεθούμε στο Euro, να φανούμε αντάξιοι σε ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στη συνέντευξή Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (16/10, 21:45) της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Εγώ προσπαθώ να κάνω και τους δύο, ανάλογα τους παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι μάθαμε πράγματα. Μάθαμε στην Ολλανδία και στη Γαλλία. Θα πρέπει κάθε στιγμή να κάνουμε το σωστό πράγμα. Είμαστε ήρεμοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, είναι έτοιμη η ομάδα. Μεγάλη στιγμή για εμάς αύριο. Δεν θέλω να πάω στον όμιλο και να χάσω τρία παιχνίδια», δήλωσε μεταξύ άλλων.