Φορτούνης: «Μπορούμε να το γυρίσουμε, είμαστε καλοί σε όλα τα ντέρμπι» (vid)
i

© Intime

Φορτούνης: «Μπορούμε να το γυρίσουμε, είμαστε καλοί σε όλα τα ντέρμπι» (vid)

Sportal newsroom 12:39 - 27.02.2023

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να το γυρίσει και το έχει δείξει σε όλα τα ντέρμπι στα οποία η εικόνα του ήταν πάρα πολύ καλή.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ το βράδυ του Σαββάτου (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μειώσουν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Mega, ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να το γυρίσει, κάτι το οποίο το απέδειξε τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και στα υπόλοιπα ντέρμπι, σύμφωνα με τον Έλληνα άσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μπορούμε να το γυρίσουμε, το πιστεύουμε, το δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Το δείξαμε και στον πρώτο της βαθμολογίας, σ' όλα τα ντέρμπι είμαστε πάρα πολύ καλοί.

Μας λείπει λίγο το γκολ, αυτό είναι και θέμα τύχης μερικές φορές, αλλά η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, κάνει φάσεις, πιέζει τον αντίπαλο.

Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις, και βγαίνει και στο γήπεδο. Ο κόσμος ναι μεν μπορεί να μην χάρηκε μία νίκη, αλλά είδε πώς παίξαμε και πιστεύω ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάναμε».